Здраве и красота

Октомври – 3 стъпки за здраве и красота

23.10.2012г. / 14 49ч.
Аз жената
Октомври – 3 стъпки за здраве и красота

Съветите на фармацевта

Круши и грозде

Октомври е времето на крушите. Съдържат много витамини и минерали. Богати са и на микроелемента бор, който е много важен за предпазване от остеопороза и е добре да си го набавяме редовно още от млада възраст.

Не забравяйте и гроздето, на което можем да се порадваме още известно време. Всяка сутрин/вечер обтривайте кожата на лицето с гроздово зърно, разрязано на две. Оставете да изсъхне добре и изплакнете с хладка вода. Кожата ще добие приятен кадифен цвят.

Изяждайте сутрин по една чепка грозде или по една сочна круша. Редувайте двата плода. До обяд останете само на плодове и вода.

Не забравяйте, че вътрешната грижа за кожата е най-важна. Продължете да взимате по 2 капсули Д-р Нийм Комплекс. Имайте търпение – действието настъпва плавно. След няколко месеца кожата ще бъде видимо по-тонизирана. Emblica off. – една от съставките на комплекса – е известна с високото си съдържание на витамин C – антиоксидант с доказана роля в синтезирането на колаген и поддържането на еластична кожа. Резултати от изследване показват, че жените, които го приемат редовно имат по-малко бръчки и по-добра кожна плътност.

Продължете есенният 4- месечен курс с Д-р Нийм Комплекс като приемате по 2 капсули на ден, по една обед и вечер.

Не пропускате да хапвате по 2-3 ядки бразилски орех, нали? Заради селена, който да поддържа еластичността и хидратацията на кожата. Бразилски орех можете да намерите в щанда за ядки в Carrefour или на пазара Ситняково, в София (2,60 лв. за 100 грама – ще ви стигнат за около 10 дни).

Още информация за есенно прочистване на организма прочетете тук.

3 стъпки за есенно освежаване на кожата

Коментирай
Здраве и красота