Здраве и красота

Украинската Барби се радва на красотата си и не иска да забременява

Срещу 800 000 долара украинка си направи пластични операции, за да прилича на куклата Барби

15.11.2012г. / 16 00ч.
Аз жената
Снимка: odmu.ou.ua

Снимка: odmu.ou.ua

Валерия Лукянова се прочу като украинската кукла Барби, след като си направи серия пластични операции, за да заприлича на известната момичешка играчка. При ръст 172 см Валерия тежи 42 кг, а обиколката на талията й е 47 см.

Свързани статии

Украинката е омъжена, но засега бебе не влиза в семейните планове. "Животът ни е идилия. Никога не ходя у дома по халат, винаги обличам късо потниче. Старая се да се гримирам всеки ден – нали мъжът ми може всеки момент да се върне от работа. Не мисля още за деца – стига ми котката." – разказва Валерия.

За пластичните операции младата жена е похарчила 800 000 долара. Миналата есен в Китай влиза в операционната зала за отстраняването на няколко ребра. Благодарение на това има най-тънката талия в света. После си увеличава бюста и така според нея фигурата й става хармонична.

Жената с кукленска външност има намерение да изкарва големи пари с красивите си форми, но няма да се съгласи да излезе на модния подиум за по-малко от 10 000 долара.

Преди 10 години тя е била пълничка, пиела е алкохол и е пушила, но в името на идеалното тяло се е отказала от всички вредни навици.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
гост ( преди 11 години )
@Преди 10 години тя е била пълничка, пиела е алкохол и е пушила@......та преди 10 години тя не е ли била 11 годишна????понякога чета и не вярвам на очите си
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Петьо ( преди 11 години )
Тази ще е интересна гледка когато остарее а какви болки ше търпи от тези операциии сигурно ще умре в агония....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 11 години )
Свободно време