Здраве и красота

Балансираният режим на хранене е най-здравословен

Добрият хляб трябва да е вкусен, но и полезен

28.11.2012г. / 11 07ч.
Аз жената
Балансираният режим на хранене е най-здравословен

Дълго време хората се лутаха между различни крайни теории, моди и диети, докато започнаха да осъзнават, че не само не могат, а и не искат да живеят непрекъснато на ръба. Че това не само не ги кара да се чувстват по-здрави, но не ги кара да се чувстват и щастливи.

Съвременният човек, притиснат от изискванията и амбициите на времето и на самия себе си, започна да осъзнава, че истинското здраве, красота, пълноценност и щастие е в баланса.

Затова хлябовете от серията „Вита Баланс“ съчетават всички полезни качества на цялото зърно с невероятен вкус, мекота и разнообразие.

Хляб „Вита Баланс“ се приготвя от висококачествено пълнозърнесто брашно, смляно от най-добрите прецизно селектирани зърнени култури, на каменни мелници – стара класическа технология, която не разрушава полезните елементи при смилането. Много важно е това, че влаганите брашна са прясно смлени, непосредствено преди замесването на хляба. Така се контролира запазването на всички важни и ценни части на зърната. Това е по-бавен и скъп метод, но нищо не е по-важно от запазването на природното богатство на цялото зърно.

Докато достигне до нас, хлябът „Вита Баланс“ изминава дълъг път, по който на всяка стъпка водеща е грижата да се получи най-доброто от природата и съвременната технология – от селектирането на зърното до опаковането – за да се храним с истински пълноценен и вкусен пълнозърнест хляб. Брашната и избрани семена от лимец, лен, овесени ядки и други се замесват по специално разработени рецепти, за да получим разнообразен като вкусови и здравословни качества хляб.

Философията на серия „Вита Баланс“ е, че добрият хляб трябва да бъде много вкусен и същевременно да ни кара да се чувстваме пълноценни, енергични и щастливи.

„Вита Баланс“ се предлага в три пълнозърнести варианта – многозърнест, ръжен и пшеничен.

Пълнозърнестият многозърнест хляб „Баланс има мека и хрускава структура. В него качествата на пълнозърнестата пшеница се допълват и обогатяват със специфичните здравословни ползи и вкус на лимеца, ечемика, овесените ядки..

Ръженият пълнозърнест хляб „Баланс“ е плътен, с характерен вкус и аромат. Той съчетава удоволствието от богатия си вкус с диетичните качества на пълнозърнестата ръж.

Пшеничният пълнозърнест хляб „Баланс“ е мек, вкусен и полезен. В него перфектно се съчетават мекият вкус на пшеницата със здравословните ползи на цялото зърно.

За пълноценен живот!

* Платена публикация

Коментирай