Здраве и красота

Няколко трика да имате устните на Анджелина Джоли

Всяка жена може да има устните на Джоли без корекции

18.01.2013г. / 12 25ч.
Нина Иванова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Коя жена не мечтае да има плътните, сочни устни на една от най-сексапилните актриси – Анджелина Джоли? Нейното секси излъчване безспорно се дължи на пухкавите й устни, за които бленуват милиони мъже.

Много жени се подлагат на козметични корекции с цел да придобият тази „естествена“ пухкавина и плътност на устните. За дамите, които не желаят да правят корекции, има няколко прости трика да постигнат ефекта на Джоли:

Стъпка 1: Нанесете малко фон дьо тен върху добре почистените и хидратирани устни. С фон дьо тена ще прикриете естествените пигментни петънца по кожата, но също така той ще ви помогне да прецените добре линиите на устните.

Стъпка 2: Използвайки бял молив за очи, съвсем леко очертайте с него естествените контури на устните. С молива очертайте устните като ги направите по-големи, извън естествените линии.

Стъпка 3: След това повторете върху белия молив с молива за устни, който ще използвате за грима си, но да е задължително в същия цвят като червилото ви.

Стъпка 4: Нанесете червилото с фина четчица за устни с движения надолу към брадичката, не нагоре.

Стъпка 5: Върху червилото нанесете отново малко фон дьо тен, поставяйки също около новото очертание на устата.

Помнете, че светлите нюанси на червилото отразяват светлината, затова ако използвате по-светли цветове, устните ще изглеждат по-плътни и сочни.

Тъмните цветове абсорбират светлината и визуално правят устните да изглеждат по-тънки и малки.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
( преди 11 години )
Ne znam kakvo tolkova i haresvate ustnite- te sa edna kup4ina meso.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време