Здраве и красота

Най-сексапилните вегани в шоубизнеса

Кои са най-сексапилните вегетарианци в Холивуд

23.01.2013г. / 17 03ч.
Нина Иванова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Да си веган днес е почти модна тенденция – знаменитостите се надпреварват да пъчат гърди едни пред други, че от години не консумират нито месо, нито животински продукти. В това, разбира се, няма нищо лошо, напротив, похвално е, че са загрижени за всяко живо същество на планетата. В Холивуд вегетарианството и веганството отдавна не са чужди на повечето звезди.

Ето кои са най-сексапилните мъже в шоубизнеса, които са изключили месото от менюто си.

Уди Харелсън

Звездата стана официално най-сексапилният вегетарианец, излъчен от природозащитната  организация ПЕТА. Уди Харелсън няколко пъти е споменавал в интервюта, че е станал веган още преди много години, когато се е преместил да живее в Ню Йорк.

Като основен свой мотив да стане веган той разказва една забавна случка: „Возех се в автобус и едно момиче ме видя как си духам носа. Аз бях целия в акне, по цялото ми лице, акне, което аз имах от много години. И това момиче ми каза: Хей, ти си алергичен към лактоза. Ако спреш млечните продукти, всички тези симптоми ще изчезнат.“ Тогава бях на 24 години. И си помислих „Да бе, няма начин“. Но три дни по-късно наистина беше изчезнало всичко.“

Ни-Йо

Ар енд би звездата Ни-Йо е сред най-новите членове на веганите в Холивуд. Певецът написа дни преди Нова година в Туитър, че едно от обещанията му за през новата 2013 година ще е да спре с месото и животинските продукти или поне ще се опита. Желаем му успех!

Тоби Магуайър

Актьорът, който изигра любимия комиксов герой Спайдърмен в игралното кино, също от години е заклет веган.

Звездата от най-новата версия на „Великият Гетсби“ е станал вегетарианец още през далечната 1992-а година, а веган през 2009-а. В свое интервю актьорът признава, че да спре месото никога не е било трудно за него. „Никога не съм изпитвал желание да ям месо. Всъщност, даже когато бях дете, за мен най-неприятната част от храненето беше да ям месо.“

Коментирай