Здраве и красота

Пролетно-летни тенденции в маникюра за 2013

Цвят на вода, розово и игриво зелено ще диктуват лятото

21.03.2013г. / 08 57ч.
Аз жената
Снимка: OPI

Снимка: OPI

Официално пролетта е вече тук! Даваме й малко време да си влезе в кожата и да повиши рязко градусите, а през това време ние трябва да разберем какви ще са тенденциите в цветовете за маникюра през пролет-лято 2013.

В последната колекция на OPI класиката среща съвременността. Прославяйки онова пространство, в което историята се докосва до съвременния дизайн, дванадесетте нови лака за нокти от колекцията предлагат истински микс от блестящи металически оттенъци; игриви ярки нюанси в зелено, с цвят на вода или в розово; кремаво синьо и индиго, среднощни отблясъци и цвят на патладжан.

Цветовете, които ще завладеят маникюра ни през лятото със сигурност ще са ярки, но не прекалено. Синьото и виолетовото ще се преплитат в общ танц, сътворяващи нежна магия. Розовото отново ще бъде на мода, но без да носи излишни „калории“. Изключително атрактивен и носен ще бъде цветът на водата. Преливащ, нежен и стилен. Златистото и меденото също ще вървят ръка за ръка, стига да сте готови за летни, безспирни партита!

„Чехия, Унгария, Полша и Румъния формират вълнуваща, нова модна гореща точка на картата на Европа.“ обяснява Сузи Вайс – Фишман, вице президент и артистичен директор на OPI. „Посещавайки тези страни ще видите готически църкви редом до ярки стенни графити, маркирайки два коренно различни естетически свята.“ Тази смесица от ново и старо, беше видяна и на модните подиуми по време на седмицата на модата в Ню Йорк, където класическите стилове бяха преоткрити чрез нови силуети и щампи.

Коментирай