Здраве и красота

Как Чарлийз Терон поддържа перфектната си фигура?

Режимът на хранене на прелестната актриса

19.04.2013г. / 11 25ч.
Нина Иванова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата Чарлийз Терон е сред най-красивите холивудски звезди, която напук на времето става все по-прелестна с годините. Носителката на „Оскар“, освен с красота, талант и обаяние, омайва киноманите и с красиво оформено тяло. Високата 1,77 м Чарлийз има божествено дълги и слаби крака, в които често припадат от любов нейните обожатели.

Как обаче 38-годишната звезда успява да поддържа хубавата си фигура, ние разбрахме специално за вас...

Спортът

Типично за звезда от нейния ранг, Чарлийз не изключва спорта от своя дневен график. Тя спортува редовно с фитнес упражнения и кардио тренировки. Поддържа ума и тялото в перфектна кондиция с йога и пилатес.

Диетата

Хубавото тяло се изгражда със спорт и движение, но и правилно хранене. Чарлийз спазва следния принцип – яде всичко, което е полезно, но в определени количества. Пример:

Закуска: сутрин актрисата обича да хапва мляко и млечни продукти, заради необходимостта от калций, както и плодове.

Преди обед: към 10-11 часа преди обяда похапва нещо малко, примерно кутийка с йогурт.

Обед: в обедното си меню Чарлийз набляга на храни, богати на протеини. Яде задължително месо – пиле или морски риби.

Следобедна закуска: между 14 и 18 часа актрисата закусва отново с плодове, богати на антиоксиданти, за да я успокоят и тонизират. Такива плодове са портокалите, ягодите, боровинките, сините сливи, череши и червено грозде.

Вечеря: за вечеря актрисата хапва салата, богата на фибри, една-две тънки филийки черен хляб. По това време на денонощието звездата избягва рафинираната захар и бялото брашно, тъй като не са добри за метаболизма й.

Малко преди лягане: пак хапва малко зеленчуци преди сън.

Коментирай