Здраве и красота

Прическите на най-женствените звезди

Да бъдеш женствена

13.05.2013г. / 14 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Женствеността е съвкупност от различни качества и признаци. Тя включва в себе си красота, стил, непринуденост, премереност. Да бъдеш женствена значи да притежаваш поне един от изброените елементи. Но дали притежавайки част от тях се чувстваме такива? Красотата на облеклата, гримът и ароматите, които ни допълват не винаги са достатъчни.

Свързани статии

Прическата, която носим, движенията които правим, за да отметнем буйните коси, тези неща ни карат да се чувстваме малко по-женствени. И защото всеки детайл е от значение ви представяме част от прическите на най-женствените звезди. Предложения, които всяка жена си струва поне един път да опита. Защото красотата е и доверие.

Бижу в косите като Сара Джесика Паркър. Модната икона не спира да ни вдъхновява. Коса, която е небрежно събрана и аксесоар за коса, с много камъни. Прическа подходяща за вечер, за морето, за моментите, в които искате да бъдете незабравими.

Дженифър Лопес с коса високо прибрана на малък кок. Когато искате да подчертаете красотата на вашата издължена шия, изберете да приберете косата по този начин. Подчертайте скулите с руж и очите със сенки от богати и плътни цветове.

Мадона и нейните ретро къдрици. Всъщност този ефект на връзването идва от лентата, която е поставена в косите. Пътят е разделен по средата или на една страна. Нежни къдрици и лента с камъни и бродерия. Прическа, подходяща за диско клуб и не само.

Катрин Зита Джоунс е жена, която с всяка година става все по-женствена и невероятна. Нейното предложение са големи вълни, които падат нежно върху раменете, галейки шията, подчертани от обемни висящи обеци. Класа!

Гуинет Полтроу и нейната идеално права коса, подстригана на черта. Пътят е разделен на две. Тази прическа много лесно могат да оформят дамите с прави коси. На тези с чупливи коси ще отнеме малко повече време.

Бионсе е прибрала косата си на опашка, която е долу ниско на тила. Пътят е разделен на две или настрани. Идеална прическа за делови срещи или за всеки друг повод.

Прическата на Хайди Клум е едно предложение за всеки ден. Коса, която се разпилява женствено, леко небрежно. Лесно може да я оформите така с маша или ролки.

Снимки: Getty Images

Коментирай