Здраве и красота

Празникът на красотата

Рафи, Ангел и Моисей загряха публиката на събитието "Влез в тялото си" в The Mall Sofia

20.05.2013г. / 15 05ч.
Аз жената
Снимка: Станислав Стоянов

Снимка: Станислав Стоянов

Много настроение, усмивки и развълнувани лица изпълниха Mall of Sofia на събитието на Tialoto.bg на 18 май.

Заинтригувани мъже, жени и деца се събраха там, за да се наслаждават на атрактивни музикални и танцувални изпълнения, за да научат как да пазаруват умно с Diners Club International First Lady, да се движат бързо и забележимо с Opel ADAM, да постигнат блестяща усмивка с помощта на Medical Dent, да бъдат модерни и красиви с едно посещение в салоните Gossip Hair&Beauty и облечени с дрехите на Totally Erected Store, да постигнат здравословен тен с продуктите на Eucerin и разбира се, да разберат къде може да релаксират пълноценно по съвет на Астрал Холидейз. А дамите успяха да научат какъв точно тип жени са, благодарение на магическите маски на Бианка Вълкова (Специализация по психодрама и арт терапия; Организатор на семинари и фокус групи към Център Ателие „ Н. Шмиргела“).

Полезната информация бе поднесена по много атрактивен начин, тъй като всеки от посетителите на мола имаше възможност да разпитва специалистите по кътовете и да се сдобие с мостри на някои от продуктите там. Дамите пък побързаха да се разкрасят с професионален грим, който им бе направен на място от гримьорите на Decoderm и бързо влязоха в час за актуалните прически, като станаха свидетели на едно невероятно коафьорско шоу. То не било невъзможно да се превърнеш в принцеса за по-малко от половин час!

Доста бурно бяха посрещнати родните звезди Ангел и Моисей, които спретнаха едно истинско шоу, демонстрирайки таланта си и хитовете си на сцената. Водещият Драго Симеонов пък се сдоби с нови обожателки в лицето на няколко невръстни момиченца, които почти не напуснаха сцената, от която той модерираше събитието.

Снимка: Станислав Стоянов

Докато публиката бе в очакване на томболата, на която се разбра кои печелят сребърно кюлче-медальон от новата серия Wave от Fibank, безплатно избелване и ваучер за почистване на зъбен камък с ултразвук, полиране с Air Flow и снемане на дентален статус в клиника Medical Dent, уикенд в компанията на ADAM и 1-седмична почивка за един човек в Анталия с включен самолетен билет и нощувки в хотел 4-5 звезди от Astral Holidays, Рафи изви невероятния си глас и накара мнозина да затанцуват и запеят с него.

Почитателите на зумбата, салсата и модерния балет се насладиха на танцьорите от зала Pretty Dance Hall, а тези, които нямаха сериозни познания в танцувалните стилове, останаха очаровани и се зарекоха скоро да опитат.

Диджей Светлин Давидов остана верен на себе си и пускаше най-готините хитове през целия 5-часов маратон, посветен на лайфстайла, красотата и здравето.

Коментирай