Здраве и красота

5+1 страхотни съвета за профилактика на косопада!

Избягвайте ресането, което "скубе" косите

15.06.2013г. / 08 45ч.
Аз жената
Снимка: Solgar Skin Nails and Hair

Снимка: Solgar Skin Nails and Hair

За една жена, която държи на външния си вид и красотата си, няма по-важно нещо от правилната грижа за нейната коса. Символ на нашата женственост, добре поддържаната коса и прическа ни прави още по-красиви и съблазнителни.

Косопадът е безспорно сред най-честите проблеми, с които се сблъскваме, особено през пролетно-летния сезон. Запознайте се с няколко експертни съвета, с които ще преодолеете косопада завинаги.

5+1 Съвета за профилактика на косопада

1. Използвайте шампоан на призната марка, за предпочитане с натурални съставки, който сте купили от професионалист, например фармацевт.

2. Не „чешете” главата си с нокти, когато се къпете. Движенията трябва да бъдат плавни.

3. Избягвайте сешоар с горещ въздух.

4. Избягвайте ресането, което „скубе” космите.

5. Следвайте балансирано хранене, което включва подходящи количества от всички видове храни.

6. Отрано използвайте добра хранителна добавка, за да се грижите за здравето на косата си. 

Skin, Nails and Hair

Превъзходен начин да усъвършенствате състоянието на Вашата красота!

Solgar разбира, че истинската красота започва отвътре. Ето защо ние създадохме нашата  уникална формула за кожа, нокти и коса. Този тройно печеливш продукт е препоръчан в световен мащаб от здравни експерти и силно препоръчан от представители на красотата заради естествената си помощ.

Изберете любимите си продукти Solgar и myelements от широката гама на ISOPLUS и ги вземете, само през месец юни, със специална отстъпка на изключително намалена цена!

Търсете продуктите Solgar и myelements и се възползвайте от специалната ни оферта само в аптеките със специален знак и в аптеки Фармастор от 1 до 30 юни.

Коментирай