Здраве и красота

Модерна грижа за косата

Там, където вдъхновението среща разбиране и усещане за красота

13.06.2013г. / 15 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Грижата за красива и здрава коса е не само наша. Хубаво е, когато можем да се доверим на специалисти, които да дадат адекватни насоки за това как да поддържаме здрав скалп и красива и жизнена коса.

Свързани статии

Стилистите са хората, на които винаги се доверяваме и приемаме техните съвети. С такива модерно мислещи и креативни хора се срещнахме и ние на изискано парти.

С обновена визия и интериор, комбинация от Urban и леко напомняне за Zen, място, което носи частица от всеки един член на екипа. Научихме повече за тенденциите в цветовете и прическите за лятото на 2013 година.

Естествени и красиви кичури в косите, раздвижена и женствена линия в прическите и не на последно място здрава коса. Някъде там между красотата в косите, отразяваща професионализъм, се крие и грижата за красивия маникюр и грим.

Всичко звучи като един успешен проект, създаден с много внимание към клиентите и добре познат като Арлет. Там, където вдъхновението среща разбиране, усещане за красота и естетика, много внимание и грижа за косата и скалпа с продукти на високо ниво.

Креативния и усмихнат екип ви очаква в новия салон на бул. “Арсеналски“ 5. А ние очакваме още любопитни срещи и новини за тенденциите в прическите и грима от нашите приятели.

Коментирай