Здраве и красота

5 звезди, които не спират да спортуват

Знаете ли, че Мадона е открила свой собствен фитнес?

28.06.2013г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Те са известни, красиви и не могат да си позволят да изглеждат зле. Те са нашите идеали за жени. Поддържането на красотата им изисква много време прекарано в залата за спорт, спазване на хранителен режим, масажи и немалко средства.

Свързани статии

Тези дами са доказателство, че с постоянство всяка жена може да изглежда привлекателно. Те обичат фитнеса и не пропускат тренировки.

Няма как да не започнем с Мадона. С всяка година, която добавя към възрастта си, тя изглежда невероятно. Пилатес, йога или фитнес упражнения – тя определено не спира да тренира. Тя откри и своя фитнес зала – Hard Candy Fitness, в която нейните фенове да поддържат добра фигура.

Бионсе редува посещенията във фитнес залата с йога, дори когато има натоварена програма около концертите, записи в студио или грижи около малката си дъщеря, тя прави вкъщи всеки ден група от упражнения, изготвена от нейния инструктор.

Ел Макферсън. Наричат я Тялото. Супермоделът става всяка сутрин в пет, кара колело и плува. Винаги е обичала да спортува.

Гуен Стефани минава 40-те и изглежда прекрасно след две раждания. Обича да поддържа тялото си с фитнес упражнения и бокс.

Джейн Фонда стартира домашното видео с гимнастика за поддържане на добра форма. Жена, която успя да задържи своя блясък през всичките тези години.

Снимки: Reuters

Коментирай
Свободно време