Здраве и красота

Възстановяваща грижа за косата с масла от монои и таману

Маслото от моринга е сред най-могъщите антиоксиданти и прави чудеса с косата

08.08.2013г. / 11 50ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След изключителния успех на Exquisite Oil с моринга, Biolage обогатява гамата с още 2 изключителни масла с таману и монои за персонализирано подхранване и най-изтънчения блясък.

Масло от моринга: едно от най-могъщите антиоксидантни масла в природата. В Египет е познато като дървото чудо заради невероятните си антиоксидантни свойтства. В други държави и култури се използва за пречистване на водата, с медицински и лечебни цели.

Масло от монои: произлиза от Таити. Маслото от монои е открито преди повече от 2000 години в Нова Зеландия. Използвало се е за медицински, козметични и религиозни цели. От много години се използва в козметиката за кожа и коса. Познато със своето омекотяващо действие.

Масло от таману: Произхожда от Африка. В днешно време се отглежда в тропиците. Маслото от таману има изключителни обновяващи свойства и има широко използване в козметиката.

EXQUISITE OIL с масло от моринга за изтънчен блясък и защита. Представeте си... изключително подхранване, без утежняване за всеки тип коса.

Морингата е едно от най-мощните антиоксидантни масла в природата с доказан ефект срещу замърсяване и препазва от вредното въздействие на външната среда.

EXQUISITE OIL с масло от монои. Омекотяваща грижа за изтънчен блясък и лесно оформяне.

Представете си  си... изключително подхранване. Укротява дори плътната и твърда коса. Омега-6 мастни киселини – увеличават прилепването на кутикулата към косъма за изключителна гладкост.

EXQUISITE OIL с масло от таману. Подсилваща грижа за изтънчен блясък и жизненост.

Представете си... изключително лека грижа за изтънчен блясък без утежняване, която подсилва фината и накъсваща се коса. Омега-3 прониква в косъма, за да подсили вътрешните връзки да предпази от бъдещи накъсвания.

6 топ начина за използване на възстановяващата грижа за коса Exquisite Oil

Многофункционална възстановяваща грижа.

1. Масаж – преди шампоана за омекотяване

2. Лесно разресване – след шампоана за по-лесно оформяне.

3. Защита – по време на изсушаването за мекота и блясък.

4. Възстановяване на сухите полу-дължини и краища за моментален блясък.

5. Възобновяване на много сухите краища. Може да я използвате като нощна грижа.

6. Персонализиране – като добавите няколко капки в маската Exquisite Oil.

Коментирай