Здраве и красота

Как Биляна Йотовска поддържа перфектна форма

Биляна Йотовска споделя на здравословен семинар как се подготвя за фестивал на Арнолд Шварценегер и черпи гостите с кюфтенца

03.09.2013г. / 13 25ч.
Аз жената
Биляна Йотовска.

Биляна Йотовска.

Топмоделът Биляна Йотовска ще изнесе почти едночасова лекция какъв е хранителният режим за стегната фигура и колко често да спортуваме. Това ще се случи в ресторант La Piazza в Слънчев бряг на 5-ти септември. Успоредно красавицата ще сготви на живо пред гостите на ресторанта любимите си здравословни рецепти. А именно – телешки кюфтенца и вкусния си десерт – палачинка с овесени ядки.

Всички гости ще опитат безплатно от кюфтенцата, от които красавицата и екипът на ресторанта ще подготвят стотици, за да стигнат за всички. Биляна Йотовска избра ресторанта със здравословните менюта, за да сподели амбициите на една евентуална победителка в „Бикини Фитнес“ (категория от международния спортен фестивал Arnold Classic Europe). Гостите ще могат да задават и своите лични въпроси за здравословен вид към красавицата, която ще ги посъветва от личен опит.

Бикини Фитнес“ е подкатегория на международния спортен фестивал Arnold Classic Europe в Мадрид – европейската версия на създадения от Арнолд Шварценегер международен фестивал Arnold Classic. „Бикини фитнес“ е най-леката категория, която има за цел да демонстрира само женствено изваяни, добре оформени тела и за която Биляна Йотовска се подготвя усилено в момента. Тя ще замине за Мадрид на 11-ти октомври заедно със съпруга си – световният шампион по културизъм Митко Димитров, който се е прицелил в тежката категория по културизъм на феста.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ванеса ( преди 10 години )
Тези кокали се наричат мускули :D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Венета ( преди 10 години )
Защото не можете да го постигнете ли? Хората правилно са казали, че по-злобно нещо от завиждаща жена няма!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 3 rate down comment
сияйна ( преди 10 години )
Точно тово тяло не е еталон за хубаво тяло
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 2 rate down comment
крис ( преди 10 години )
Всеки си има представа за красиво женско тяло, но определоно това не е моето! Прекалено много кокали!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар