Здраве и красота

Иновация в антистареещата грижа намалява бръчките

Кожата е уплътнена и с блестящ тен

25.10.2013г. / 15 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Avène

Снимка: Avène

Всяка дама се стреми да задържи младостта и красотата за по-дълго време. Всички те искат да инвестират в козметика, която да спази това, което обещава като резултат. На специално събитие посветено на грижата за красотата и младата кожа Avene представиха поредната иновация, която намалява видимо фините бръчки и прави кожата блестяща.

Специален гост на събитието бе Проф. Мирослава Кадурина, специалист в дерматологията, която представи новия продукт на марката. Какво е характерно за поредната иновация, жест към всички дами? Няколко бръчици, кожа с лош тен и без блясък са първите признаци на стареещата кожа, дължащо се на намалените резерви на витамин А в кожата, с течение на времето и в резултат на излагане на слънце.

Иновацията YstheAl осигурява на вашата кожа всичко, от което тя се нуждае, за да съхрани за по-дълго време своята младост. Този крем с лека текстура и матиран завършек се състои от три активни антистареещи съставки, които го правят специален продукт в грижата за красотата.

Те са :

Ретиналалдехид – референтна антиейдж съставка с клинично доказана ефикасност против бръчки. Прекурсор на активен витамин А, той стимулира клетъчния метаболизъм и възвръща блясъка на кожата.

G.G.O – антиейдж липопептид, защитава еластичността на кожата като подсилва действието на Ретиналалдехида.

Пре-токоферил – неутрализира свободните радикали и защитава кожата от агресивните фактори на околната среда.

YstheAl е формула, създадена за безопасността на чувствителната кожа. Продуктът е предназначен за дами между 25 и 40-годишна възраст. Нанесен върху кожата на лицето той осигурява всичко необходимо на клетките, за да се стимулира тяхната активност. Резултатите са видими само след няколко седмици – повече от 40 % запълване на бръчките и свеж и блестящ тен.

Обогатен е с термална вода, която успокоява кожата (както и останалите продукти). Без парабени, без оцветители, без ароматизатори, без феноксиетанол и без силикон, тестван върху чувствителна кожа.

Дизайнът на флакона е със специална помпичка, която след употреба не позволява повторно влизане на въздух и защитава продукта от окисление.

Този продукт, заедно с останалите от серията, са създадени, за да отговорят на нуждите на всяка жена. Дерматологични лаборатории Avene избраха да следват стъпка по стъпка иновациите в изследванията и развитието, тесен път, понякога дълъг и винаги труден.

Подобно на висшата мода, научната дермокозметика има своите икони, които преминават отвъд времето, за да станат „ икони за локална употреба“. Продуктът YstheAl се предлага за суха кожа, нормална към смесена, както и гел-крем за околоочен контур. Може да бъде закупен от аптечната мрежа.

Снимка: Avene

Коментирай