Здраве и красота

Какво подсказва изборът на червило за вас

Червените устни са характерни за дами, които...

06.11.2013г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Меган Фокс. Снимка: Reuters

Меган Фокс. Снимка: Reuters

Всяка дама има поне два различни цвята червило или гланц за устни. В зависимост от тоалета, повода, цвета на кожата, дори сезона вие избирате какъв нюанс червило или гланц да поставите на устните си. Изборът на цвят не само подчертава красотата им, но и издава някои малки тайни за вашата индивидуалност. Вижте какви.

Червено

Ако сте от дамите, които харесват червените нюанси, то вие не само искате да подчертаете обема на устните си, но и сте личност, която обича да привлича вниманието към себе си. Червени багри по устните, поставят дамите, които са уверени в себе си, но също така са страстни, чувствени, смели и енергични.


Розово

Различните розови нюанси издават момичето във вас. Подсказват за дами, изпълнени с любов и нежност. Обикновено тези дами, които избират розови червила, обичат като цяло да притежават повече дрехи и аксесоари в този цвят.

Кафяво и патладжан

Обикновено е избор на дами с матова кожа или такива, които са направили красив бронзов загар. От друга страна това са жени, които са приключенски настроени. Те винаги изпъкват със своята индивидуалност и чар. Може да се каже, че са и малко тайнствени.

Естествени нюанси

Червилата, които се сливат с цвета на устните са избор на дами, които са уверени в своята красота и не се нуждаят от много, за да я подчертаят. Те са спокойни, но на моменти и хладни личности.

Снимки: Reuters

<iframe frameborder="0" height="360" scrolling="no" src="http://video2.ibg.bg/iframer/82112" width="640"></iframe>

Коментирай