Здраве и красота

Бърз празничен маникюр

Много брокати и еленчета

02.12.2013г. / 10 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thenailasaurus.com

Снимка: thenailasaurus.com

Отсега до края на празниците всичко ще бъде цветно и с много блясък, особено в маникюра. Идеите в маникюра, които напомнят за предстоящите празници са едни от най-ярките акценти за сезона. Звездички, еленчета, кленово листо и много брокат. Споделяме две бързи идеи за маникюр, вдъхновен от празничното настроение.

За да си направите този маникюр ще ви трябват основен цвят лак, лак с брокати, база за лак и топ лак. Нанесете базата за лак, изчакайте да изсъхне и поставете два слоя от основния цвят. Ако не харесвате сиво, изберете синьо, червено или друг основен цвят.

Свързани статии

Идеята е брокатите да контрастират, за да бъде по-празнично и красиво. След като лакът е изсъхнал може да нанесете и брокатените частици, но не върху целия нокът, а само в началото. Завършете с топ лак.

Този маникюр напомня за зима, за празник и е добър завършек на имидж, в който сте облекли топъл пуловер с елементи като еленчета и кленови листа. За него ще са ви необходими няколко цвята лак, както и задължителните брокати.

Трябват ви зелен лак с фини брокати, безцветен лак с по-едри брокати, червен лак. Акцентите върху двата нокътя могат да бъдат нарисувани, или да ползвате щампи или стикери за нокти. Всеки нокът е различно красив, а на палеца може да поставите само червен лак, зелен брокат или друга идея. Забавлявайте се с нашите идеи за красив празничен маникюр.

Снимка: thenailasaurus.com

Коментирай