Здраве и красота

Как да запазите добрата фигура през празниците?

Бъдете винаги във форма

31.12.2013г. / 12 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Красивото и секси тяло се нуждае от всекидневни упражнения, за да запази своята перфектна форма. Споделяме няколко бързи и лесни за изпълнение упражнения, които да ви помогнат да останете във форма и по време на празниците.

Заемете разкрачен стоеж. Наведете се напред и надолу и докоснете с пръстите на ръцете пода, като се опитате да държите коленете изпънати. След това подпирайки се с ръце на пода, започнете леко да свивате коленете. Клякате и след това се връщате в изходна позиция с изпънати крака като ръцете остават на пода. Направете 10 повторения.

Свързани статии

Облегнете се с гръб на стената. Бавно се плъзнете по нея надолу, така, сякаш ще сядате на стол. Ръцете трябва да са на кръста. Сега леко започнете да вдигате единия крак, който е леко свит в коляното. Вдигайте го на около 15 см от земята. След това сменете с другия. Направете 10 повторения за всеки крак.

Заемете лек разкрачен стоеж. Ръцете сложете на тила. Започнете да вдигате единия крак нагоре като трябва да е свит в коляното. Когато повдигате левия крак например направете леко завъртане с горната част на тялото си от дясната на лявата страна. Това завъртане работи за намаляване натрупванията около талията. Повдигате свития в коляното крак и завъртате леко тялото. Ляв крак на лява страна, десен крак на дясната страна.

Споделяме и видеоурок с още упражнения за стегнато тяло.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Dani ( преди 10 години )
I po-malko hapvane i piene.Vse pak sushtnostta na praznitzite ne e da se yade i pie na korem.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар