Здраве и красота

Красив маникюр с помощта на четка за зъби – как?

Бързо и лесно

20.01.2014г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thenailasaurus.com

Снимка: thenailasaurus.com

Техниките за постигане на красив маникюр са разнообразни. С помощта на щампи за маникюр, апликации, камъчета и брокати, може да създадете истинско изкуство върху ноктите си. Споделяме една идея за това как с помощта на четка за зъби да направите палитра от цветове в маникюра си.

Свързани статии

Това, което ще ви трябва са база за лак, два или повече основни цвята лак и четка за зъби. Най-напред нанесете базата върху ноктите. След това изберете един цвят, който ще ви бъде основен за маникюра. Нанесете от него един или два слоя и изчакайте да изсъхне добре.

Следващата стъпка е поставянето на цветните петна върху основния цвят лак. За тази цел вземете четката за зъби, която трябва да е чиста и задължително суха. Нанесете върху предните косъмчета малко количество лак.

След това леко я допрете върху нокътната плочка така, че да не развалите вече лакирания нокът. По този начин поставете капките от цветен лак където пожелаете. Изчакайте да изсъхне добре и направете същото с друг цвят. Най-накрая завършете поставяйки топ лака.

Снимка: thenailasaurus.com

Коментирай