Здраве и красота

Как да си направите лего маникюр?

Красив маникюр със свежи идеи

19.03.2014г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thenailasaurus.com

Снимка: thenailasaurus.com

Наскоро излязлата лента за филма „The Lego“ вдъхнови много дами, чиито малки пластмасови герои са любим спомен от детството, да измислят и маникюр с лего акцент. Тъй като смятаме, че индивидуалността е сигурен начин да бъдете забелязани, споделяме тези красиви идеи за лего маникюр.

За да осъществите първата идея за маникюр ще ви трябват 5-6 различни цвята лак, които не е задължително да бъдат в тези цветове, база за лак, топ лак и лак с брокати. За да направите линиите перфектни може да приложите трика с тиксото върху ноктите. Изрежете от тиксо няколко тънки ленти, залепете ги така, че като минете с лака за нокти, при премахването им да се получат желаните от вас линии.

Свързани статии

За да нарисувате личицето на котенцето, ще са ви необходими специални тънки четчици за маникюр. Лего предлага голям избор от образи, които може да нарисувате върху ноктите си.

Аксесоарите за маникюр пък ви улесняват в декорацията, така че дори и рисуването да не ви се отдава, просто залепете подобна апликация на нокътя и лакирайте останалите в свежи цветове, като не пропускате да добавите и малко брокати.

За тази идея, за да пресъздадете върху ноктите си типичните за лего играта фигурки, ще са ви необходими малки камъчета или кръгчета за декорация върху нокти (могат да се купят онлайн или от магазини за аксесоари за маникюр).

Може да декорирате 3, 4 или 2 кръгчета всичко зависи от вашето желание. Сложете кръгчетата на лист хартия. Минете с цветен лак върху тях, за да се боядисат в желания цвят. След това минете върху нокътя веднъж с основния цвят лак.

Преди да е изсъхнал, подредете кръгчетата като може да си помагате с клечка за зъби. Необходимо е да минете нокътя и втори път с основния цвят лак, а след това и с топ лак, за да се получи този красив резултат.

Снимки: thenailasaurus.com

Коментирай