Здраве и красота

Пролетни акценти в грима

Бъдете котка, лолита или като модел от подиума

08.04.2014г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: fashionising.com

Снимка: fashionising.com

Пролетта ни подсеща все повече за своето присъствие. През този сезон ще добавим повече цветове, флорални мотиви и блясък в облеклото. Тенденциите в грима за сезона не се различават особено от тенденциите в облеклото. Тази пролет ще добавите в грима си контраст, блясък, брокати и нежно излъчване. Ето няколко акцента, които трябва да направите част от вашата визия през този сезон.

Пролетта е сезон на цветовете, затова добавете по-ярки цветове в палитрата със сенки. Поиграйте си стях и заложете на контраста в комбинациите. Това ще подчертае цвета на очите ви и ще направи погледа свеж и по-отворен. Използвайте комбинация от сухи и течни сенки, които да имат лека перлена нотка.

Добавете брокати, много брокати. Използвайте два или повече цвята, които да поставите върху клепачите си. Гримът с брокати е подходящ както за дневна, така и за вечерна визия. Останалата част от лицето трябва да бъде гримирана в меки и естествени нюанси, защото акцентът е в погледа. На устните си поставете мек розов гланц.

Подчертайте естествената си красота като добавите телесен цвят пудра или фон дьо тен, които да бъдат с лек блясък, руж в цвят на бадем, мек розов акцент. Съвсем леко поставете спирала на миглите, а за сенки използвайте златни или сребърни нюанси.

Свързани статии

Нежно и невинно излъчване. Оформете прическата така, че да открива красотата и деликатния блясък на грима ви.

Не пропускайте да си направите предизвикателния котешки грим. Има разнообразни варианти на гримиране на клепачите, с които да пресъздадете ефекта на котешкия поглед.

Трябват ви само черен или друг ярък цвят молив, а може и комбинация от два цвята, лек грим на лицето, малко спирала и меко червило. Идея, особено подходяща за дамите с леко азиатска форма на очите.

Опитайте да направите с помощта на два контрастни цвята наполовина опушен поглед. Използвайте лека перлена нотка в единия цвят сенки. Контрастът в опушените клепачи може да бъде впечатляващ, ако решите да замените графита и розовото с други цветове.

снимки: fashionising.com

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Катето ( преди 10 години )
ей тази първата физия много ме кефи
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота