Здраве и красота

Триковете с красотата, които всяка жена трябва да знае

Кои са те и колко ще ни помогнат?

03.04.2015г. / 14 26ч.
Криси Табачка
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Красотата иска жертви. И най-често тези жертви се изразяват в отделяне на изключително много време за нанасяне на грим, средства за закупуването на различни козметични продукти и нерви, да опитваме отново и отново, докато получим желания резултат.

Сред основните предимства на козметиката е възможността, която те ни дават, в достигането до перфектната визия.

Към тази награда добавяме и малките трикове с красотата, които да направят козметичната ни рутина много по-лесна и бърза.

Представяме ви обобщени тайните, които всяка една жена е добре да знае.

Свързани статии

1. Бръснене

Ако имате точно 10 минути да си сложите душ, да премахнете нежеланото окосмяване и да се облечете, със сигурност първо ще използвате самобръсначка. Ако случайно се окаже, че ви е свършил кремът или козметичният продукт от този тип, който използвате, смело вземете балсама за коса. Той е пълен с хидратиращи съставки и ще ви помогне безболезнено да се избръснете, без да нараните кожата.

2. Бяла основа

Ако искате някой цвят да бъде много по-ярък и да се забелязва повече, задължително го нанесете на бяла основа. За пример, поставете малко количество фон дьо тен и след това нанесете желаното от вас червило.

3. Матирани устни

Ако искате да създадете ефект на мат с червилото, но не ви се дават излишни пари за закупуването на специално такова, използвайте любимия си цвят. Нанесете върху устните и след това притиснете върху салфетка. Завършете с малко количество пудра директно върху червилото – по този начин ще матирате цвета.

4. Спирала за мигли

Ако ви е трудно да поставите спирала върху миглите си без да попадне количество и върху вашите клепачи, използвайте карта. Поставете я зад миглите така, че да изиграе ролята на преграда.

5. Гел за вежди

Ако нямате гел за вежди, но определено имате нужда да фиксирате непокорните косъмчета, можете да заместите с балсам за устни. Алтернативният продукт се нанася лесно с помощта на пръсти и запазва за дълго вече зададената форма.

Коментирай