Моделите имат способността да изглеждат зашеметяващо добре, без да оставят впечатление, че полагат усилия за това.

Колкото и да се опитваме ние обаче, снимките ни без грим някак си не се доближават до техните.

Това, че не им се налага да имат кой знае какви познания за козметиката, не означава, че не знаят някои тайни трикове.

Всъщност, оказва се, че Лили Олдридж, Лиу Вен и Анна Еуерс определено имат какво да споделят относно своята рутина.

Представяме ви малките тайни рецепти на трите дами, които с лекота можем да използваме и ние.

Към тях не върви цял екип от професионалисти, нито безбожно скъпи съставки – само красив резултат.

Още по темата

1. Лили Олдридж

Звездният ангел с перфектно тяло и съвършено лице на Victoria's Secret използва лесна рецепта с кокосово масло като състав на скраб за тяло. Смесете екзотичното масло с кафява захар в пропорция 1:2 и нежно масажирайте тялото.

Най-добре е да използвате кръгови движения и да не прилагате голям натиск, за да не нараните кожата. Ефектът е невероятна на допир мекота и усещане за свежест с приятен аромат.

2. Лиу Вен

Чаровната китайка полага големи грижи за своята кожа, независимо от митовете, че гените й не предразполагат към преждевременно състаряване. Нещото, без което моделът не може е маска за лице с белтък.

Рецептата е традиционна за родното място на Лиу Вен и изисква просто да използвате тази част на яйцето върху своето лице. Оставете да подейства за 10-15 минути и изплакнете с хладка вода.

3. Анна Еверс

Красивата коса на блондинката се дължи на една малко странна техника – изплакване с бира. Истината е, че този метод не оставя каквато и да е миризма, за сметка на невероятното подхранване от корен.

Можете да следвате личния съвет на Анна Еверс и за лице – моделът твърди, че нещото, без което не може, е мицеларна вода, с която почиства ежедневно кожата си.