Здраве и красота

Цветни идеи за красив маникюр

За повече настроение през лятото

10.06.2015г. / 10 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Готови ли сте за истинска експлозия от цветове и флорални мотиви? Лятото ни кани да добавим повече настроение в маникюра, затова споделяме две красиви и лесни идеи, които ще добавят повече индивидуалност към стила ви.

За първата идея ще са ви необходими два или три различни нюанса розово, тънка четка за рисуване върху нокти, зелен лак. Акцентът тук са цветята. Нанесете база за лак и два пъти от основния цвят лак. Изчакайте да изсъхнат добре и след това преминете към рисуването на цветчетата.

За да изпъкне красотата им, нека основата, върху която ще ги рисувате, да бъде в цвят шампанско. Поставете няколко точици и изчакайте няколко минути, за да изсъхнат добре. След това с помощта на четчицата за рисуване нанесете и първите щрихи на розичките.

Остава да нарисувате листенцата и да завършите маникюра с топ лак. По желание може да използвате шаблон с щампи за останалите нокти, а акцента с цветя да поставите само върху безимения.

Свързани статии

Втората идея е за онези дами, които нямат търпението да рисуват върху ноктите си.

Ще ви бъдат необходими бял лак за нокти, който е основата на маникюра и 3-4 различни цвята лак.

След като бялата основа е добре изсъхнала, постепенно с помощта на четката нанасяйте щрихи от всеки цвят лак. Нека бъдат разхвърляни, за да се създаде истинска експлозия от цветове.

Снимки: thenailasaurus,pinterest

Коментирай