Здраве и красота

Овалът на лицето издава личността

Ако имате продълговато лице, то вие сте независими и свръхчувствителни личности

16.07.2015г. / 14 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всеки притежава уникални черти на лицето. Всяка една част от него подсказва малко или много за характера, който носим. Какво издава овалът на лицето за вас? Вижте в следващите редове.

Кръгло лице

Едни от най-силните ви качества са гъвкавост и адаптивност. Вие сте топла, общителна и спонтанна личност, която винаги гледа на живота оптимистично. Въпреки това, понякога сте твърде наивни и беззащитни.

Опитвате се да гледате от светлата страна на живота и любовта и винаги избягвате конфликтните ситуации. Както всеки човек, така и вие имате своите слаби страни.

Вашият оптимизъм често ви кара да надценявате възможностите и силите си. Винаги казвате това, което мислите, но нерядко съжалявате за думите си.

Въпреки тези малки недостатъци, животът за вас е една безкрайна игра с безкрайно много възможности. Пълни сте с енергия и желание да вземете максимума от живота.

Лице с овал, който е баланс между овал и квадрат

Ако вашият овал на лицето се доближава до този на Ева Лонгория, то вие сте спокойна личност, която попадне ли в конфликтни ситуации, умее да ги разрешава по дипломатичен начин. Вие сте дискретни и отговорни към работата и хората, които ви заобикалят.

Едни от слабите черти на характера ви са това, че често прикривате емоциите и чувствата си и понякога напълно се затваряте в себе си. За вас е важно винаги да откривате истината, да оценявате света около вас и хората, които срещате по пътя си обективно. Вашите доброта и чувство за хумор карат близките и приятелите ви да се усмихват.

Продълговато лице

Вие сте независими и свръхчувствителни личности. Винаги внимателно избирате хората, с които комуникирате. Притежавате силни аналитични умения и винаги добре обмисляте действията и думите си.

Вашите слаби страни: На пръв поглед изглеждате студени, но щом човек ви опознае разбира, че сте лоялни личности.

Свързани статии

Добре е да контролирате вашата критичност и песимистична настройка към живота и да спрете да гледате на него като на нещо сложно, опасно и трудно.

Квадратна форма на лицето

Ако лицето ви е квадратно, то вие сте проницателна личност. Винаги успявате да разобличите лицемерите. Не харесвате неискрените хора, за сметка на това вие винаги казвате истината, дори с цената на това хората да не ви харесат.

Вашите слаби страни се изразяват в това, че не обичате да излизате от вашата зона на комфорт, което понякога ви спира да вървите напред и да постигате успехи. Запазете положителната си нагласа към живота и взимайте максимума от него.

Снимки: Reuters

Коментирай