Здраве и красота

Диета с грейпфрут и яйца

До минус 10 килограма за 10 дни

29.12.2015г. / 07 50ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Искате да отслабнете бързо и качествено? Изпробвайте диетата с грейпфрут и яйца!

Тази диета е много ефикасна, защото двата продукта имат сериозно отношение към топенето на мазнините. Грейпфрутът е от храните, които спомагат за разграждането на мазнините по естествен и ускорен начин. Яйцата пък дават необходимите протеини за тялото. Те успокояват процесите в клетките, които изпитват стрес от рязко намаления прием на храна.

Комбинацията между двата продукта ускорява метаболитните процеси и отслабването е по-бързо, отколкото с всяка друга диета.

Според някои източници, диетата с грейпфрут и яйца може да ви помогне да свалите до 10 кг за 10 дни. Дали това е вярно зависи единствено от индивидуалния организъм на всеки човек.

Свързани статии

Примерно дневно меню за диетата с грейпфрут и яйца:

Изяжте 5 грейпфрута на ден в комбинация с 5 до 9 жълтъка. Освен грейпфрута и яйцата можете да ядете варен нахут без ограничения. Вечер изпийте до 400 мл зелен чай без захар. Може да добавите една лъжичка мед. Зеленият чай допълнително ускорява разграждането на мазнините.

През целия ден пийте много вода и се движете максимално, за да подпомогнете топенето на мазнините. Важно е да се подчертае, че тази диета не е подходяща за хора с хронични заболявания, защото има известни здравословни рискове.

Коментирай