Здраве и красота

Бързо възстановяване на увредената коса

NIVEA с нова серия продукти за красива и здрава коса

29.01.2016г. / 14 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази година NIVEA обогатява своето портфолио за грижа за косата с още два нови продукта – шампоан и балсам NIVEA Repair & Targeted Care. Продуктите са създадени на базата на изцяло иновативната технология KeraDETECT, която открива увредените участъци от косата, за да възстанови структурата и еластичността й точно там, където е необходимо.

Според проучване на марката, 98% от българките, използвали новата серия, потвърждават, че шампоанът и балсамът възстановяват увредената коса и я правят по-здрава. Иновативната серия продукти беше представена на специално събитие от Гого – коафьорът на звездите.

Той разкри няколко тайни от света на коафьорството и даде насоки за това как косата да бъде винаги здрава, красива и блестяща. Специален гост на събитието бе Йохан Бенджамин Трилър, експерт в отдел „Проучване и разработване на продукти“ на Байерсдорф, който пристигна от Хамбург, Германия, за да представи иновативната KeraDETECT технология и нейните категорични предимства.

Революционната формула на новата серия продукти включва иновативна подхранваща система – Nutri-Essences, липиди, които подхранват, подсилват и защитават косата. Липидите правят косата красива и еластична.

Те подхранват сърцевината на косъма, като подсилват структурата, подобряват еластичността и защитават от вредните външни влияния. Нанесени върху косата, новата серия продукти улавят уврежданията по косата и я възстановяват точно там, където има нужда.

Подхранващата формула с Nutri-Essences прониква дълбоко в косъма, осигурявайки реконструиране на косата отвътре, като едновременно с това подсигурява защита отвън. Доверете се на новите продукти, за да имате подхранена, заздравена и защитена коса – от корена до върха!

Коментирай