Здраве и красота

Комплексна терапия против косопад

Единствената терапия, която въздейства едновременно върху 15 биологични фактора, които влияят на косопада и растежа на косата

28.03.2016г. / 17 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: PHYTO

Снимка: PHYTO

Оредяване на косата, загуба на плътност, по-видим скалп, повече косми на четката след разресване, загуба на коса при измиване... Всички тези признаци са недвусмислени. Те сигнализират, че имате косопад. В действителност съществуват няколко типа косопад с различен произход. Кой е най-често срещан?

Това е така наречената андрогенна алопеция. Тя засяга 50% от мъжете на възраст около 50 години, както и 16% от жените на възраст под 50 години. Наблюдава се предимно в областта на челото и темето при мъжете, а при жените е изразен дифузно и неравномерно, в зависимост от начина на живот и околната среда.

Андрогенната алопеция се причинява от нарушена регулация на цикъла на растеж на космения фоликул – анагенната фаза (фазата на растеж) е съкратена, а телогенната фаза (фаза на косопад) е удължена. В допълнение, косменият фоликул също се изменя, като се свива и причинява изтъняване на косъма. Като основен причинител на андрогенната алопеция се изтъква генетичното предразположение, но това не е единственият фактор.

Друг тип често срещан косопад е реакционният. Той е временен, наблюдава се при жените и се причинява от стрес, умора, прием на медикаменти, хормонални промени (например след бременност или по време на менопауза).

Изтъняването на косата и загубата на плътност допълнително утежнява процеса на косопад, без значение от кой тип е. С всеки нов цикъл на растеж, косата изтънява, което се изразява в по-малък брой косми и намаляване на дебелината на косъма.

За третиране на всички типове косопад и увеличаване на плътността на косата е нужна глобална стратегия, която да възстанови балансирания цикъл на растеж.

PHYTO формулира ново поколение грижа против косопад, като създава серум PHYTOLOGIST 15, който едновременно действа върху 15 биологични фактора, които влияят върху косопада и растежа на косата. Серумът третира всички типове косопад и е подходящ за приложение от жени и мъже.

След тримесечно приложение на серум PHYTOLOGIST 15, клинично изследване доказва растеж на 5 942 нови косъма. Как действа формулата?

1. Потискане на 5 алфа-редуктаза.

2. Защита на клетъчното ядро.

3. Подобряване на фоликуларната структура.

4. Детоксикиране на клетките.

5. Намаляване на възпалението около космената луковица.

6. Удължаване живота на клетките на космения фоликул.

7. Защита на стволовите клетки.

8. Стимулиране на синтеза на хепатоцитен растежен фактор (HGF).

9. Въздействие върху производството на сиртуини – протеини на дълголетието.

10. Действие срещу фиброзата.

11. Регенериране на аденозин трифосфат (АТФ).

12. Антиоксидантно действие.

13. Подобряване на клетъчното дишане.

14. Защита на клетъчната енергия, която произвежда органели.

15. Стимулиране на преадипоцитите.

Иновативна формула с 99% естествени съставки:

  • екстракт от какао – с мощно антиоксидантно действие;
  • Действие срещу възпалението около космената луковица, екстракт от байкалска скутелария (шлемник) – едно от 50-те фундаментални растения на традиционната китайска медицина. Реактивира клетъчния метаболизъм и увеличава големината на космената луковица;
  • екстракт от индийска тинтява – действие върху преадипоцитите. Стимулира създаването на нови косми и растежа на косата;
  • ботанически стволови клетки от глобулария – стимулира детоксикацията на клетките и клетъчната регенерация. Защита на скалпа от вредните въздействия на външни фактори (UV-лъчи, замърсяване на въздуха, смог);
  • екстракти от сереноа и гъба шийтаке;
  • етерични масла: градински чай, розмарин, лимон, кипарис, иланг-иланг;

Какви резултати може да очаквате?

  • Намаляване на косопада след 2 месеца;
  • По-гъста коса;
  • Стимулиране на растежа на косата;
  • 5 942 нови косъма;
  • По-плътна коса;
  • Удължаване на жизнения цикъл на косъма;

Формулата се прилага 3 пъти седмично. Съдържанието на една ампула се нанася в скалпа сектор по сектор. Без изплакване. Препоръчителна е 3-месечна програма на приложение.

Подарете на вашата коса нежен лосион с кехлибарен цвят, който не е лепкав или мазен, с натурален свеж аромат с растителни нотки. Вземете вашата опаковка от 12 ампули x 3,5 мл с апликатор.

Снимки: PHYTO

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Дерматолог ( преди 8 години )
Ще възстановяват ли разходите ако поникнат само 5941. Ползването на непознати думички, в повечето случаи неадекватно очевидно продава.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар