Здраве и красота

Свеж плодов вкус прави зъбите по-здрави

Orbit® портокал е експлозия от свежест

11.03.2016г. / 15 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В началото на годината Orbit® изкушава вкусовите рецептори на потребителите с ново плодово предложение – Orbit® портокал, добавяйки нов свеж вкус в портфолиото на бранда. Дъвките с плодови вкусове са се наложили на пазара като предпочитан избор на хората готови да експериментират, винаги търсещи нови и вълнуващи усещания.

Портокалът е най-познатият цитрусов плод в България, изключително популярен и широко използван при много напитки и в същото време уникален за категорията дъвки. С новия вкус портокал, компанията цели да отговори на предпочитанията на потребителя и да покаже, че грижата за устната хигиена може да бъде не само ефективна, но и със страхотен вкус.

Свеж и дълготраен плодов вкус, който едновременно енергизира и оставя усещане за чистота, като тази след измиване на зъбите. Както всички продукти на марката, той има и още едно предимство – висока ефективност за ограничаване на денталния кариес и подобряване на устната хигиена.

Употребата на дъвката без захар 15 минути след хранене и пиене, може да бъде ефективно средство за подобряване на ежедневната орална грижа.

Дъвченето на дъвка повишава отделянето на слюнка, която помага да бъдат премахнати остатъците от храна и неутрализира вредната киселинна плака, която с времето може да причини появата на кариес.

Коментирай