Здраве и красота

Топкардиолог ще консултира пациентите в Медицински център „Доверие“

Да се погрижим за здравето на сърцето

08.04.2016г. / 08 51ч.
Михаела Лазарова
Топкардиолог ще консултира пациентите в Медицински център „Доверие“

Проблемите със сърцето са едни от най-често срещаните днес. Безспорно сърдечните заболявания и други свързани с кардиологията заболявания са едни от съвременните бичове за нашето общество.

Сред факторите, които причиняват кардиологичните заболявания може да се посочат такива като наднормено тегло, лош холестерол, нелекувани възпаления.

Изброените водят до износване на кръвоносните съдове, увреждане на сърдечния мускул, което пък е сред виновниците за инфарктите и инсултите.

Повечето хора знаят, че хипертонията, диабетът, тютюнопушенето, обездвижването и горните в един момент ще доведат до увреждането на сърцето. Ранната и превантивната диагностика е едно от най-важните неща, които хората трябва да възприемат, тъй като често появата на симптомите показва вече нанесена вреда върху сърцето.

Това смята и един от водещите кардиолози в България.

„Съвременната медицина има възможност да лекува успешно остри сърдечни и съдови заболявания преди да се развие тежко сърдечно, мозъчно или периферно нарушение. Колкото по-рано се предприеме спешно лечение, толкова по-голям шанс за успех има то.“, казва д-р Садко Писин, висококвалифициран кардиолог, член на Българския Кардиологичен Съюз и началник на Интензивно кардиологично отделение.

Всеки, който иска да предприеме по-ранни действия, за да изчисти съмненията си за кардиологично заболяване, може да го посети от 11.04.2016 г. всеки понеделник, сряда и петък в Медицински център „Доверие“.

Там лекарят ще извършва прегледи и консултации на пациентите.

Предварително записване на час за преглед при д-р Садко Писин може да се извърши онлайн на сайта на Медицински комплекс „Доверие“ – http://www.mbal.doverie.bg/ или с обаждане на тел. 02 / 40 36 100.

Коментирай