Здраве и красота

Хидратираща грижа за кожа без бръчки

За повече красота

16.09.2016г. / 16 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Кожа мека като кадифе, добре хидратирана, а фините бръчици едвам се забелязват. Ефект, който не всеки крем може да постигне. Всяка жена се нуждае от най-доброто в грижата за красотата. LIERAC разбира и говори езика на вашата кожа.

Вдъхновени от дермо-естетичната техника на тъканна оксигенация – комбинирано действие на чист кислород, хиалуронова киселина и витамини, които интензивно хидратират, специалистите от LIERAC създадоха линията кремове HYDRAGENIST. Кожата е уплътнена, бръчките са изгладени, а тенът е освежен.

Представяме ви HYDRAGENIST CREME – перфектна хидратираща грижа. Крем, специално формулиран за нуждите на сухата и много суха кожа. Осигурява интензивна хидратация и комфорт, изглажда първите бръчки, подпълва кожата, възвръща свежестта на тена. Формулата е обогатена с масло от кайсия за интензивно подхранване.

Има богата текстура, която осигурява незабавен комфорт за кожата. Съдържа комплекс Hydra O2 (биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от верония, витамини и минерали), масло от кайсия, естествени хидратиращи агенти. За да бъде кожата ви винаги перфектна, нанасяйте от него сутрин и вечер.

За дамите с нормална към комбинирана кожа е HYDRAGENIST GEL-CREME. Хидратиращ гел-крем, който е специално формулиран, осигуряващ интензивна хидратация и тонизиране. Изглажда първите бръчки, подпълва кожата, възстановява блясъка, има незабавно матиращо действие.

Има незабавен матиращ ефект и е обогатен с комплекс Hydra O2 (биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от верония, витамини и минерали), оризова пудра, матиращи агенти. Нанася се сутрин и вечер на почистено лице.

Снимки: LIERAC

Коментирай