Здраве и красота

Козметика LLUMS ексклузивно на българския пазар

Палитра от цветове и усещания за всеки сезон, представени от дрогерии Lilly

31.10.2016г. / 17 16ч.
Михаела Лазарова
Козметика LLUMS ексклузивно на българския пазар

Тази есен ще бъдем повече от неустоими, загадъчни и в баланс с вътрешното ни Аз, благодарение на новата козметична серия LLUMS, представена от дрогерии Lilly, която създава усещане за добър вкус.

Цветовете на лаковете и гримовете са съобразени с официалните препоръчани от световните дизайнери цветове за тази есен – Истинска стомана (True steel), Вечнозелено (Evergreen), Испанско вино (Spanish wine) и Златен кедър (Cedar gold).

На специално събитие бяха представени и тенденциите в грима за сезон есен/зима 2016 от Аделина Цанева – make up артист с над 15 години опит, носител на първа награда в категория „Вечерен грим“ на 8-ия Международен фестивал на „Прическата и красотата“.

По време на представянето бяха демонстрирани есенни визии и различни комбинации подходящи за всеки. За да бъдете наистина забележителни, изберете златни, сребърни и графитени сенки с брокат. Червеното червило във всичките му нюанси ще бъде задължителен аксесоар за есен/зима 2016-2017.

Гримът, който ще носим, ще подчертава красивите ни черти, но в никакъв случай няма да бъде скучен. Тъмни и драматични цветове сенки ще можем да си позволим да сложим както в дневната, така и във вечерната визия, но всичко зависи от тяхната наситеност и баланса с останалите цветове.

Бъдете красиви!

 

Коментирай