Здраве и красота

Празничен маникюр с ефект

Вижте ефектните предложения на SNB за Коледа и Нова година

16.12.2016г. / 13 06ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

В най-празничния месец от годината има най-много блясък и разкош. Навън, в офиса, у дома – навсякъде. Маникюрът също не прави изключение. През декември той е по-бляскав от когато и да било. И за да сте в тон с празничното настроение и атмосфера, ви препоръчваме да се сдобиете с един от следните ефекти лак за нокти с бляскави или матови частици.

Ефектите винаги са били онази тайна съставка, която преобразява маникюра независимо дали той е къс или дълъг, в нежни розови или телесни нюанси или в наситен тъмночервен или бордо цвят. С ефектите можете да експериментирате смело. Дори и да не сте най-добрите в нанасянето на лаково покритие, това няма да личи. С тях можете да удължите трайността на любимия си цвят лак за нокти или да направите сами дизайн със закачлив акцент във върховете на нокътната плочка на един или няколко от пръстите.

Ако харесвате по-семплите декорации, нанесете избрания от вас ефект в един слой. В случай, че искате по-интензивен блясък или по-наситено присъствие на ефекта, смело сложете два слоя и изчакайте да изсъхне.

Ефектът, с който можете да създадете зимна приказка върху ноктите си, е комбинация от снежнобели матови точки и ресни и се казва БЕЛОСЛАВА. Неговите частици „заснежават“ маникюра независимо дали е нанесен върху нежен розов или телесен цвят, или пък върху тъмен и наситен лак в червената гама.

Ефектът, с който можете да превърнете маникюра си в бижу от розово злато, съчетава нежен розов, златист и черен брокат и носи името ВЕЛИСЛАВА. Придава истински разкош на маникюра! Нанесен в един слой облагородява основния цвят с топли и едва забележими отблясъци. Ако нанесете два слоя, блясъкът става по-наситен и интензивен.

Ефектът, който ще придаде на маникюра ви блясък на старо злато, съчетава златисти частици и брокат и се казва ЗОРНИЦА. С него можете да създадете бляскави акценти в основата или при върха на ноктите. Ако искате буквално маникюрът ви да заблести, нанесете два слоя от този ефект върху цялата нокътна плочка на всеки пръст или пък добавете наситен и празничен блясък само върху нокътя на безимените пръсти.

Ако предпочитате студените сребристи отблясъци, за вас е неустоимата комбинация от блестящи сребристи частици и брокат, събрани в ефект лак за нокти ДЕНИЦА. Съчетава се еднакво добре както с нежни, пастелни цветове, така и с по-ярки нюанси. Стои изключително красиво както върху бяла основа, така и върху тъмночервено, бордо, а също така и върху синьо и тъмносиньо.

И за финал споделяме с вас една тънкост при нанасянето на ефекти. Нанасяйте ги на тънък слой и винаги върху добре изсъхнало базово покритие от лак за нокти. Така ще се предпазите от „потъване“ на частиците. Когато приключите с ефекта, изчакайте няколко минути и нанесете завършващ топлак, за да запечатите и подсилите блясъка му.

Коментирай