Здраве и красота

Естествено красива коса, която сияе

Усетете енергията на природата в натуралните съставки

12.02.2017г. / 21 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Керастаз

Снимка: Керастаз

Вдъхновен от възобновяващата енергия на природата, Керастаз създаде Аура Ботаника, за да предложи един нов поглед към грижата за косата с натурален произход на съставките. Силата на природата се превръща в изтънчено изживяване.

Серията задоволява нарастващото търсене на отговорен лукс, предлагайки на жените истински ефективна грижа за подсилване на естествените им коси, загубили блясък и жизненост. Усещането е за чиста коса, която сияе с естествената си красота.

Без парабени и силикони, грижата за косата е доверена на съставките, които са средно 97% с натурален произход и набавени чрез „справедлива търговия“. Серията е обогатена с активни съставки, които дават 48 часа подхранване, 72 часа анти-фриз контрол и 4 пъти повече блясък.

Истински лукс в изтънчено изживяване, изкушаващи текстури и фини аромати в елегантни опаковки. Удоволствието е още по-голямо благодарение на основните съставки – самоанско кокосово масло и мароканско арганово масло.

Какво съдържа серията?

Мицеларна вана

Нежна ароматна вана за едно ново усещане за изключително чиста коса. Коренно натуралното почистване на косата без сулфати и силикони. Почистващите свойства на мицеларната вана идват от натуралните активни съставки, които се намират в кокосовото масло. Косата ви отново блести от жизненост.

Интензивно подхранваща грижа с изплакване. Открийте косата си нежно подхранена и жизнена. Леката, кремообразна текстура на фундаменталната грижа мигновено се разтапя в косата и дава 48 часа интензивно подхранване и анти-фриз контрол.

Предизвикателствата на леко чувствителната коса изчезват за минути. Разресването на косата е лесно благодарение на високата концентрация на съставки с натурален произход.

Ароматен подхранващ концентрат

Свобода да избирате и адаптирате грижата според нуждите на косата: персонализирана грижа за коса, която има нужда от допълнително подхранване. Този концентрат има 99% натурален произход на съставките. Маслото от арган, богато на Омега 6 и 9, добавя мекота и блясък.

Маслото от жожоба, със своето кадифено докосване допълнително увеличава чувственото усещане. В резултат, косата е контролирана и подхранена. Дозировката може да бъде персонализирана според нуждите на косата от подхранване.

Съставките са с натурален произход самоанско кокосово масло и мароканско арганово масло, масло от авокадо, масло от сладък портокал, екстракт от розмарин.

Олио – Мъгла

Хидратираща двуфазна грижа без изплакване. Персонализирана грижа, комбинираща подхранващи съставки за естествено блестяща коса. Тази лека, изключително фина олио-мъгла подхранва косата за 48 часа и предлага 72 часа анти-фриз контрол.

Олио-мъгла дължи невероятните си качества на два отделни елемента – съчетание от масла и розова вода. Едната част от двуфазната грижа е съставена от четири силно подхранващи масла – от жожоба, авокадо, кокосово и арганово масло и масло от сладък портокал.

Другата част носи финия аромат на роза Дамасцена за допълнителна хидратация. Разклатете добре, за да смесите двете части преди нанасяне.

Снимки: Керастаз

Коментирай