Здраве и красота

Цветни балсами за устни – лек цвят и грижа

За първи път Weleda предлага цветни балсами за устни, съчетаващи красотата с природата

03.04.2017г. / 13 09ч.
Аз жената
Снимка: Weleda

Снимка: Weleda

Погледнете към модните подиуми в Париж, Милано и Ню Йорк тази година и ще бъдете поразени от естествеността. За пореден път в света на модата и грима доминира идеята, че „по-малко е повече“. Така нареченият естествен вид използва меки бежови и бронзови нюанси, нежни и леки розови контури. Накратко, за най-модерна визия, бъдете естествена.

Този сезон тенденциите в грима са вдъхновени от природата, а за първи път Weleda предлага цветни балсами за устни, съчетаващи красотата с природата.

Дълготрайна грижа, лек нюанс и нежен аромат на розови листчета и ванилия. Базирани единствено на растителни съставки от органично производство, като масло от жожоба, маслина и шеа, новите балсами заглаждат и запазват влагата в устните. Восъкът от слънчогледови семки създава защитен слой, който запазва устните гладки за дълго време, а минералните цветни пигменти създават лек блясък в три привлекателни нюанса.

Цветните балсами за устни в натурален цвят, нежнорозово и малиненочервено осигуряват естествена грижа и защита, предпазват устните от изсъхване и придават лек цвят и копринен блясък. Подчертайте естествената красота на вашите устни!

• Балсамът в натурален цвят придава деликатен блясък и копринен завършек;

• Балсамът в нежнорозово придава копринен блясък и лек розов оттенък;

• Балсамът в малиненочервено придава нежен малинов гланц;

Употреба: Нанасяйте върху устните.

Съставки: Масло от жожоба, масло от шеа, маслиново масло, екстракт от роза

Дерматологично тествани, подходящи и за чувствителни устни.

Подходящи за вегани и вегетарианци.

Много жени искат козметика, която не просто да допринася към красивия им външен вид, но също така и да щади природата. Ето защо повече от 90 години Weleda работи за естествената красота и черпейки от големия си опит и знания, създава натурални козметични продукти, които хармонично обединяват човека с природата. Като пионер в устойчивото развитие, Weleda използва висококачествени суровини от органично производство (където е възможно), поддържа проекти за отглеждане на растения навсякъде по земното кълбо, а миналия ноември получи наградата на германското правителство за устойчиво развитие за 2016 заради принципния си и последователен подход.

Препоръчителна цена: 19,50лв.

Коментирай