Здраве и красота

Козметика, която говори езика на вашата кожа

За кожа без бръчки, която е подхранена и със сияен тен

09.06.2017г. / 10 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: LIERAC

Снимка: LIERAC

Създадени през 1975, Лаборатории LIERAC бързо изграждат репутация благодарение на опита си в изследване на проблемите на кожата и стареенето, ефективността на формулите си и умението да носят удоволствие за сетивата с всеки продукт.

През 1975 година лекар, специалист в естетичната медицина, решава да приложи своя опит в изследването на кожата в полза на всички жени. LIERAC започва дейност и се превръща в първата френска дермо-козметична марка, специализирана в коригиране на видимите следи от стареене и естетични проблеми на лицето и тялото. Подход, който е особено актуален в общество, в което възрастта и външният вид добиват все по-голямо значение.

Марката скоро се налага като международен стандарт във високотехнологичната козметика, комбинирайки удоволствие и ефективност. Пионер в активната фитокозметика, LIERAC обединява най-ефикасните растителни съставки с високи научни стандарти, за да създаде продукти, които отразяват съвременните ценности на марката: иновация, качество, безопасност, женственост и разбиране.

LIERAC знае, разбира и говори "Езика на вашата кожа". Това отразява експертния опит, който се вижда и чувства, който е с вас всеки ден, за да се погрижи за вашата красота.  

В грижата за красивата и здрава кожа, Лаборатории LIERAC създадоха уникални продукти за повече младост, свежест и интензивно подхранване. Комбинирано действие на чист кислород, хиалуронова киселина, витамини и минерали. 

Подарете си нежна грижа за лице с хидратиращата маска - спасителна маска, която рехидрадира и реоксигенира жадната кожа. 

Защо?

Дори когато полагате ежедневни грижи за кожата си, тя преминава през периоди на стрес, екстремни температури и умора, в резултат от което се дехидратира. Хидратиращата маска осигурява „инжекция“ хидратиращи и подхранващи активни съставки, които мигновено правят кожата гладка, плътна и изключително свежа.

Как?

Съдържа Комплекс Hydra O2 (биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от верония, витамини и минерали), който увеличава оксигенацията на клетките, отговорни за създаването на агенти, които да задържат влага на повърхността и в дълбочината на кожата с цел изцяло хидратирана кожа.

В допълнение към биомиметичния комплекс Hydra O2, който пресъздава техниката на тъканна оксигенация, тази маска съдържа и масло от лайка, за да забави стареенето и тъканната дехидратация, и екстракт от жасмин, чиито танини и флавоноиди подобряват микроциркулацията и клетъчния метаболизъм. 

За кого?

Всички жени, които мечтаят за мигновена хидратация, като първа стъпка в борбата със стареенето, както и за жените, които периодично се нуждаят от интензивна хидратация и подхранване.

Кога?

Веднъж седмично, за да поддържате доброто състояние на кожата, или по-често, когато има нужда. Нанесете тънък слой, оставете да подейства за 10 минути и избършете остатъка или преспете с маската, за да действа през нощта.

Изключително чувствен гел-крем с растителен глицерин, който обвива повърхността на кожата в нежен филм и отделя активни съставки в дълбочина. И неподражаемият аромат на HYDRAGENIST - роза и жасмим. Препоръчителна цена 52 лв.

В очакване на лятото е важно да се погрижим за здравето и красотата на устните си. За тази цел ви препоръчваме подхранващ и уплътняващ балсам за вашите устни.


Защо?

Защото кожата на устните има много по-ниско съдържание на влага, отколкото останалата кожа на лицето. Устните не са защитени от мастни жлези, защото там такива няма. И не забравяйте, както в останалата част на тялото, синтезът на гликозаминогликани се забавя с напредването на възрастта.

Как?

Съдържа Комплекс Hydra O2 (биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от верония, витамини и минерали), който увеличава оксигенацията на клетките, отговорни за създаването на агенти, които да задържат влага на повърхността и в дълбочината на кожата с цел изцяло хидратирана кожа.

В допълнение към биомиметичния комплекс Hydra O2, който пресъздава техниката на тъканна оксигенация, този балсам съдържа успокояващ и защитаващ восък от роза, както и богато на мастни киселини масло от шеа, което подхранва и възстановява. 100% комфорт.

За кого?

Всички жени, които мечтаят за хидратиращ балсам за устни, като първа стъпка в борбата със стареенето, и искат да запазят устните си плътни и красиви с годините. 

Кога?

По всяко време. Когато сте навън, за да предпазите устните си от замърсяване, UV лъчи, вятър и студ. Когато сте на закрито, за да противодействате на вредните ефекти на отоплението или климатиците. Или просто, за да придадете мигновен блясък, особено с розовия гланц. Елегантността на молив в розово и хром. 

Удобството да нанасяме балсам само с едно бързо завъртане на основата. Кремообразната текстура, която обгръща устните в нежност. Розовият балсам има и pH технология, която създава персонален цвят, съобразен с вашата усмивка. Аромат на роза и ирис с нотки ванилия. Препоръчителна цена 34 лв. 

Завършете разкрасяваща грижа с още два продукта за лице, специално разработени от Лаборатории LIERAC. HYDRAGENIST CRÈME - Хидратиращ крем, специално формулиран за нуждите на сухата и много суха кожа.

Осигурява интензивна хидратация и комфорт, изглажда първите бръчки, подпълва кожата, възвръща свежестта на тена. Формулата е обогатена с масло от кайсия за интензивно подхранване.

А дамите, чиято кожа е склонна към омазняване могат да изберат HYDRAGENIST GEL-CRÈME. Това е хидратиращ гел-крем, който е специално формулиран за нуждите на нормална и комбинирана кожа. Осигурява интензивна хидратация и тонизиране. Изглажда първите бръчки, подпълва кожата, възстановява блясъка, има незабавно матиращо действие. 

Двата продукта съдържат комплекс Hydra O2 (биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от верония, витамини и минерали), имат лека текстура, добре се приемат от кожата и имат нежен аромат. Може да ги октриете в опаковки от 50 мл на препоръчителна цена от 80 лв (за всеки продукт). 

Разкрийте красотата си с LIERAC.

Коментирай