Имате редки, тънки, крехки мигли, които са прекалено къси или растат прекалено бавно? Double Lash дава решение на вашия проблем със своята специална грижа за подсилване на мигли и вежди.

Описание

Подхранваща грижа, която спомага за подсилването на миглите и веждите и предотвратява тяхната загуба. Резултат: по-дълги, по-гъсти, копринени мигли. Подобрена формула. Офталмологично тестван продукт.

Основни съставки

 • Натурален екстракт, богат на витамини и протеини: комплекс, който стимулира фазата на растеж и фазата на трансформация на косъма – наричани анагенна и катагенна, и същевременно забавя фазата на падане на косъма – телогенна. Екстрактът е също така богат на гликолова киселина, която спомага за проникването на възстановяващите активни съставки във фоликула на косъма.

• Бифида фермент лизат от млечни ферменти: хидратира, подхранва, подобрява жизнеността на епидермалните клетки.

ВАЖНО: тази нова формула не е базирана на технологията, свързана с лечение на глаукома, при която има забелязани случаи на странични ефекти, като обезцветяване на ириса и оцветяване на кожата.

Начин на употреба

През нощта нанесете върху идеално почистени мигли (и върху веждите, ако е необходимо), започвайки от корена към върха. Оставете да подейства през нощта.

Няма нужда специално да се премахва на сутринта, дори и преди нанасяне на грим.

Съвет: Ефективно действие и при вежди.

Основни характеристики

• Помага за заздравяване на миглите.

• Помага за удължаване и уплътняване на миглите.

• Ежедневна употреба в продължение на минимум 30 дни за постигане на първите резултати.

• Грижа за миглите през нощта за жени и мъже.

Внимание

• Да се избягва попадането на продукта в очите. Ако се случи, изплакнете с вода.

• Ако продуктът започне леко да се оцветява след известно време на употреба, това може да се дължи на факта, че миглите не са били почистени добре и по този начин гримът се е прехвърлил върху четчицата, а оттам в продукта. Това обаче по никакъв начин не се отразява върху качеството или ефикасността на Double Lash.

Презентация

Стъклена бутилка 10мл с капачка и спираловидна четчица, в картонена опаковка.

Препоръчителна цена: 30,41лв