Здраве и красота

Дневен крем за лице Snail Perfection на REFAN – отличен с Best Beauty Products

Класацията е на списание ОК

25.01.2018г. / 14 11ч.
Михаела Лазарова
снимка: REFAN

снимка: REFAN

След края на гласуването и обобщаване на резултатите в класацията Best Beauty Products 2017, дневният крем за лице Snail Perfection от едноименната козметична серия на REFAN грабна първото място. Продуктът е подходящ за ежедневна употреба и защитава кожата от вредното въздействие на UV-А и UV-В лъчите.

Богатата гама от активни компоненти в екстракта от охлюви стимулира клетъчните функции, активира кожата, подпомага регенерирането й и забавя процесите на стареене. Козметичната линия с екстракт от охлюви е подходяща за всички възрасти със своето подчертано антибактериално и антиоксидантно действие.

Освен дневен крем и серум за лице, тя съдържа и нощен крем за лице, флуид-концентрат, крем за ръце и крем за тяло, които правят кожата по-стегната, еластична и хидратирана.

През изминалата година REFAN получи признание и в друга престижна класация. Козметичният бранд спечели Златен сертификат в селекцията „Любима марка на българския потребител 2017“ за най-много потребителски гласове в хода на гласуването, както и първо място в категориите „Козметика“ и „Българска марка“.

Снимка: REFAN

Коментирай