Здраве и красота

Продукт за отслабване от трето поколение

08.05.2007г. / 10 02ч.
Аз жената
Продукт за отслабване от трето поколение

В България се появи хранителна добавка за отслабване от Трето поколение. Характерното за тези продукти е, че са с клинично доказана ефективност, с натурални съставки и са разработени за отслабване без гладуване. Благодарение на екстракта от Американски боб и Индийска ягода, Elfino намалява силния апетит към сладко и благоприятства свободното преминаване на въглехидратите през организма.
Така става възможно да се отслабне с до 4 кг на месец и същевременно да се приемат храни, богати на въглехидрати – картофи и чипс, тестени продукти, ориз, хлебни изделия, зърнени храни.

Продуктът действа на 3 етапа: намалява глада, намалява въглехидратите, които се превръщат в глюкоза и намалява глюкозата, която се превръща в телесна мазнина.

След приема на продукта екстрактът от Индийската ягода стимулира производството на хормона серотонин, като по този начин намалява апетита и създава усещане за ситост, особено към сладките храни, които са причина за бързо натрупване на излишни килограми.

Човешкият организъм е устроен така, че след консумация на храна, задстомашната жлеза започва да произвежда храносмилателен ензим, който разгражда голяма част от въглехидратите и ги превръща в глюкоза. Ако не бъде изгорена от организма, тя се натрупва под формата на мазнини, които са причина за излишните килограми. Екстрактът от Американски боб в Elfino взаимодейства с храносмилателния ензим и блокира част от въглехидратите, за да не се превърнат в глюкоза.


Индийската ягода влиза във взаимодействие с ензим на нивото на черния дроб и по този начин не позволява на неизгорената от организма глюкоза да се натрупа като телесна мазнина.

Във всяка опаковка от продукта има две мащабни клинични изследвания, проведени в Италия и Индия.

На www.elfino.eu всеки интерактивно може да състави своето лично меню чрез калкулатор на калориите или да използва един от готовите индивидуални планове за отслабване.

Коментар: Прочетох за продукта в сп.“Журнал”. Бях впечатлена от рекламата, но не намирам в сайта Ви калкулатора, за който се споменава. Моля да ми обясните нещо повече за него и каква е цената. Благодаря предварително.


Соня Христова, 48 г.

Коментар: Също като Соня Христова, и аз прочетох обявата ви в сп. “Журнал”. Много се заинтригувах от съответната обява и реших да проверя дали е възможно това – да се отслабне ефективно без гладуване и излишни диети. Аз също не намирам калкулатора, за който споменавате. Ще може ли да получа малко повече информация за него и съответния продукт? Благодаря Ви предварително.
Трендафила Кушева, 34 г.

Калкулаторът се отваря с малко забавяне, 3-4 секунди. Ето на този адрес:
http://www.elfino.eu/?id=60&ln=bg
(Б. ред.)

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
zori ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
mariana ( преди 11 години )
zdraveite da vi popitam kak deistva produkta koito predlagate.triabva li da se trenira kogato se pie,i kolko kilogrami se svaliat i za kolko vremr stiga.kavi pari4ki e
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Ася ( преди 11 години )
Страхотен продукт. Ползвах го повече от година. От два месеца в аптеките казват, че производството му е спряно. Вярно ли е това? Имате ли друго предложение-алтернативно на Elfino.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Елена ( преди 11 години )
Прочетох за продукта, а също и отговорите на въпросите, които са съвсем еднотипни. Не мога да повярвам, че този продукт е пуснат на пазара след само две изследвания, само върху 30 души експериментална група, и то от хора на различна възраст. Нищо чудно намаляването на килограмите да става само при някои от тях, а при други да няма почти никакво намаляване. Не е тествано влиянието на комбинацията от двете активни съставки. Поради това моля който го е приемал, да напише за резултатите. Особено в по-дълъг период от време. Така ще знаем дали да даваме по повече от 50 лева на месец за нещо, което има недоказан ефект.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Галя ( преди 11 години )
На мен специално този продукт много ми харесва!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време