Здраве и красота

Безплатни прегледи в ПСАГБАЛ „Света София“ на двойки „40+“

Мъжете могат да се възползват от разговор със специалист по репродуктивно здраве, безплатна спермограма и анализ

18.10.2018г. / 09 22ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

От 22 октомври 2018 г. до 22 януари 2019 г. в Първа САГБАЛ „Света София“ отново ще се проведе кампанията „Въпрос на разговор и преглед“, посветена на борбата срещу репродуктивното остаряване на българите. Инициативата се организира и за учащи се младежи – студенти, докторанти и др.

В рамките на същия период от време в лечебното заведение ще тече и програмата за диагностика и лечение на двойки „40+“, от която могат да се възползват жени с вече намален яйчников резерв и пациентки над 40-годишна възраст.

Дамите получават безплатен гинекологичен и ултразвуков преглед, разговор с репродуктивен ембриолог, андролог, мамолог и сертифициран психотерапевт. Мъжете могат да се възползват от разговор със специалист по репродуктивно здраве, безплатна спермограма и анализ.

Предварителното записване за безплатните прегледи става на телефон 02/447 02 63 или 0877 02 39 39. Всеки желаещ може да направи регистрация през делничните дни до 13.30 часа.

Кампанията се реализира в Първа САГБАЛ „Света София“(град София, ул. „Михалаки Ташев“ №2) с основната подкрепа на Столична община, Фондация „Искам бебе“ и Сдружение „Зачатие“.

Коментирай
Здраве и красота