Здраве и красота

Съвети за кожата и съвършения грим от гримьора на звездите Кирил Гуцов

Вдъхновяващият творец на красота ще се включи на живо във фейсбук страницата на най-обичания женски сайт на 29 юни

29.06.2020г. / 13 19ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

Ето че посрещнахме обичаното лято и с нетърпение очакваме времето, в което ще релаксираме на някой плаж, а дългите дни ще сливаме с топлите нощи. Какво обаче се случва с кожата ни през този период и възможно ли е лицето ни да се запази свежо през целия ден?

На тези и още много други въпроси, свързани с неписаните летни правила на гримирането, ще отговори вдъхновяващият гримьор на звездите – Кирил Гуцов, който на 29 юни от 15:00 часа ще превземе фейсбук страницата на Az-jenata.bg, за да сподели своите малки макиаж тайни. Най-любимият женски сайт ще отпразнува своя 18-годишен рожден ден с този жест към своите верни читатели, благодарение на които вече толкова години продължава да създава полезна информация по най-любопитните и вълнуващи теми за дамите.

Кирил Гуцов е професионален гримьор, моден редактор и инфлуенсър, който постоянно запознава своята лоялна аудитория от 18 хиляди последователи в социалните мрежи с интересни факти за грима и различни козметични продукти, които най-често представя в своите авторски седмични класации.

Сред неговите звездни клиенти са легендарната Стоянка Мутафова, Радост Тодорова, Силвия Кацарова, Нели Петкова, Николета Лозанова и още много красиви дами.

По време на живото включване, Кирил ще отговори на въпросите „Какви продукти е добре да използваме през лятото и как най-правилно да поддържаме лицето си през този период?“. Както обикновено, бюти инфлуенсърът, който има отговор на всеки въпрос и представа за съвършената визия на всяко лице, ще запознае всички участници с някои от най-честите заблуди и грешки при нанасянето на грима.

Не пропускайте топ съветите за свежа визия по време на горещите и безкрайно дълги летни дни от звездния гримьор Кирил Гуцов на 29 юни, точно в 15:00 часа, на живо във фейсбук страницата на Az-jenata.bg.

Коментирай