Здраве и красота

Как да си набавим дневната доза красота само с един продукт?

Ампулите на BABÉ са предназначени за три основни типа кожа: раздразнена, с променен оттенък или без еластичност

07.01.2021г. / 13 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: BABÉ Laboratorios

Снимка: BABÉ Laboratorios

В последните няколко години дермокозметиката „открадна“ една продуктова форма, която години наред беше запазена за лекарствата – ампулата. При това много успешно. BABÉ Laboratorios е една от първите компании за дермокозметика, която въведе ампулите като отделна продуктова линия в разнообразното си портфолио.

Ампулите позволяват в малък обем да се вложат концентрирани активни съставки, прилагат се лесно и са удобни за ползване. Ефектът им е бърз, а резултатите дълготрайни при редовно приложение.

Ампулите на BABÉ са предназначени за три основни типа кожа: раздразнена, с променен оттенък или без еластичност.

Ампули Витамин С+ – предназначени са за кожа с неравен тен, петна или без блясък. Високото съдържание на витамин С (10%) дава възможност той да разгърне напълно антиоксидантното си действие и да противодейства на свободните радикали, които са един сериозен фактор, ускоряващ стареенето на кожата. Комбинирането му с екстракт от сладък корен умножава изсветляващото действие и ефективно изравнява тена. Тези ампули са много подходящи, когато искате да освежите тена, да върнете блясъка и да поддържате нужното ниво на хидратация.

Ампули Бикалм + – предназначени са за кожа склонна към зачервяване, раздразнения и с повишена чувствителност към външни въздействия (ниски/високи температури, вятър). Основната съставка е екстракт от овес, отново комбиниран с екстракт от сладък корен. Комбинацията успешно успокоява раздразненията, намалява възпалението, стабилизира капилярите и повишава устойчивостта на кожата. Ампулите успешно подпомагат лечението на розацея, купероза, телеангиектазии и др. реактивни кожни възпаления. Хидратират адекватно и омекотяват кожата незабавно.

Ампули Протеогликан F+F – тези ампули комбинират две основни съставки: протеогликани и аргирелин. Този комплекс много отчетливо повишава еластичността на кожата и „запълва“ фините бръчки. Клинично доказан е ботокс-подобен ефект на аргирилина, което позволява безопасно да се контролира контракцията на мимическите мускули (които са най-честата причина за бръчките около устата и тези тип „пачи крак“). Редовното им приложение ще подобри тургора на кожата и ще изглади контура. Тези ампули са чудесно решение за всяка жена над 40.

Ампулната форма на BABE има и специфичен гумен накрайник, което прави отварянето лесно и безопасно и дава възможност една ампула да се ползва няколко пъти. Могат да се комбинират с класическите продукти – крем, серум, но могат и да са напълно достатъчни като единствено средство за Вашата дневна грижа за здрава и естествено красива кожа.

Ампулите на BABÉ могат да се закупят от аптечната мрежа или онлайн.

Коментирай
Свободно време