Здраве и красота

Има ли хапче за рестарт на косата

Косата рисува нашия портрет и въздейства на нашето настроение

18.05.2021г. / 10 36ч.
Аз жената
Има ли хапче за рестарт на косата

Когато губим коса, страдат и външният вид и самочувствието ни. Независимо от начина, по който я носим, независимо дали става въпрос за сложни плитки, плажни вълни или разхвърлян кок, косата рисува нашия портрет и въздейства на нашето настроение. Ето защо, когато видим много косми по четката след измиване, когато косата ни е посърнала и суха или вече кожата по скалпа някъде прозира, изпитваме неприятното усещане за нещо безвъзвратно загубено. Преди да изпаднем в омагьосания кръг на стреса и неефективните процедури или скъпите козметични продукти, си струва да помислим за действащо решение.

Може ли хапче да бъде решение на този проблем?

Всъщност точно това е тайната, защото няма как да поправим косата докато се опитваме да ѝ въздействаме само външно. Когато косата пада прогресивно, расте по-тънка и изтощена, изглежда дехидратирана и ни състарява, щетите не могат да бъдат поправени с прилагане на разкрасяващи продукти по повърхността ѝ. Веднага вниманието ни ще се насочи към добавките с витамини и минерали, но те са толкова много, съдържат почти едно и също и за съжаление често не помагат. Витамините и минералите са важни, но какво е необходимо да съдържа нашият продукт за да има истински видим ефект? Има ли гаранция, че ще помогне?

Какво да търсим в работещото хапче за коса, каква е вярната комбинация и как да я познаем?

Компоненти, които подхранват косата и подкрепят вътрешно нейния здрав и силен растеж. Клинични тестове, които са проведени според добрите клинични практики и доказват резултата от продукта. Хора, които биха препоръчали терапията, особено ако те са професионалисти.

Viviscal® – клинично доказана формула за възстановяване на косата без лекарства.

Научните данни показват, че формулата Вивискал подобрява разпространението на дермалните папилни клетки и повишава нивата на алкална фосфатаза, индикатор за анагенната фаза от цикъла на растеж на косата. Добавката ефективно подхранва косата отвътре като работи в четири етапа:

Етап 1: Бързо и ефективно подхранва космените фоликули отвътре;

Етап 2: Укрепва и насърчава растежа на съществуващата коса;

Етап 3: Насърчава растежа на косата, която е забавила или спряла своя растеж;

Етап 4: Прави косата забележимо по-силна, по-здрава и по-жизнена.

Отговаря ли програмата Viviscal® на изискванията за работещо хапче за коса?

Марката Вивискал е синоним на здрава и красива коса по целия свят. В продължение на повече от 25 години марката помага на милиони мъже и жени да възстановяват увредените коси и това превърна Вивискал в най-продаваната програма за лечение на обратимо изтъняваща коса и косопад.

Какви са отзивите за Viviscal®?

Безспорно днес Вивискал е сред разпознаваемите и доверени брандове в категория „здраве на косата“. Добавката получи признание като клинично-доказана стратегия за красота и здраве, препоръчвана от най-добрите дерматолози, пластични хирурзи, стилисти, модели и известни личности по целия свят.

Какви са доказателствата, че Viviscal® работи?

Добавките Вивискал са предмет на почти 30 години научни разработки и за тях са проведени 12 клинични изследвания, 10 от които публикувани. Подобно на лекарствата, доказателствата за ефективност и безопасност са установени съгласно „добрите клинични практики“, а именно чрез двойно-слепи, плацебо контролирани клинични проучвания с хора.

Как Viviscal® регенерира косата?

Косата се храни с протеин, а Вивискал работи с богат на аминокиселини морски протеин, който лекува косопада и ускорява растежа на косата. Приемането му е все едно да дадете на скалпа си „храна“, така че да расте нова, здрава коса. Звездната съставка, която не може да бъде намерена в никоя друга хранителна добавка или лекарство и прави добавките Вивискал толкова успешни, е патентованият морски протеинов комплекс AminoMar C™. Екстрактът съдържа ключовите протеини, отговорни за пълноценното подхранване на космените фоликули отвътре. Тази 100% свободна от лекарства, клинично-доказана стратегия, ефективно удължава анагенната фаза от цикъла на растеж на косата, и в резултат потребителите могат да постигнат по-гъста, по-здрава и по-красива коса в рамките на само 90 дни.

Във формулата Вивискал пептидният комплекс AminoMar C™ е комбиниран и с други ключови компоненти, предназначени да помогнат за възстановяването на косата като екстракт от хвощ, който съдържа естествен силиций, витамин С, желязо, ниацин, цинк и биотин.

Козметичните серии Viviscal®

Докато добавките за коса на марката регенерират косата отвътре, козметичните програми връщат външната ѝ красота. Сериите за уплътняване на косата са формулирани с друг ексклузивен за марката патентован комплекс – Ana:Tel™, включващ съставки като грахови кълнове и гроздови семена, в комбинация с биотин, колаген и кератин. Продуктовата гама, включваща шампоан, балсам и еликсир, не съдържа SLS, SLES, парабени или изкуствени оцветители.

Хапчето за регенериране на косата съществува и не е вълшебно, а реално! Открито, тествано и потвърдено от сериозната наука. За Вашата нова, жива, плътна, здрава и красива коса: www.viviscal.bg

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Мира ( преди 2 години )
Вивискал наистина работи. Но е доста скъпичко.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 2 години )