Здраве и красота

Най-актуалните тенденции в разкрасяването и потенциалните опасности (видео)

Предаването „В добра форма“ разглежда различните средства за разкрасяване и дали могат да ни навредят

19.05.2021г. / 15 49ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стремежът към красота и привлекателна външност е вечен и изконен за хората. Външният ни вид винаги е вълнувал мислите и емоциите ни, и това не е случайно. Много изследвания в областта показват, че привлекателната външност помага не само в общуването ни с други хора, но и в професионални и образователни дейности. Затова желанието ни да изглеждаме добре не е единствено нарцистично, а има своята сериозна тежест, тъй като красивата визия може да ни носи редица позитиви в личен и професионален план.

Какви тогава са тенденциите в бюти индустрията, освен козметичните средства? Все по-актуални са неинвазивните естетични процедури чрез употреба на хиалуронова киселина, различни филъри, ботокс и други средства. Какви точно са те, можем да разберем от епизод, посветен на красотата, част от поредицата „В добра форма“ (In good shape), създаден от DW.

Целия епизод можете да гледате тук:

 

<iframe width="600" height="360" src="https://video2.ibg.bg/repository/mp4/V_DOBRA_FORMA_ep.38_Krasotata_26m01s.mpg.1621254848.mp4" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Коментирай