Здраве и красота

Нова коледна колекция „Празнична премиера“

17.12.2023г. / 10 00ч.
Аз жената
Нова коледна колекция „Празнична премиера“

Тази зима, Kiko Milano ви кани на специална празнична премиера – коледна колекция, вдъхновена от красотата и драмата на италианския театър. Представена от звезден състав луксозни продукти, колекцията комбинира богати цветове, чувствени текстури и специални формули, които да запазят вашия блясък до падането на завесата.

Изберете дълбоки златни, наситено червени и мастилено черни акценти, за да сте сигурни, че ще блестите ярко по време на коледния сезон или подарете на любимите си хора перфектно опаковани празнични комплекти, които вдъхват живот на магията. Вътрешната опаковка е в блестящо бяло, златно и сребристо, с дизайн и щампи характерни за операта, докато външната опаковка на колекцията е проектирана с мисъл за обекти на изкуството, отразявайки архитектурните форми и декоративната красота, вдъхновени от италианското културно наследство.

Визията на сезона е безупречна, интензивна и изразителна.

Време е да блестите! Сега сцената е ваша.

Първо действие: Кожа

Започнете своята красива визия с малко грижа за себе си, за да подготвите кожата си, като използвате една от маските за лице на ПРАЗНИЧНАТА ПРЕМИЕРА. Започнете да прилагате Bubble Face Mask, обогатена с цвят от синя метличина и вижте как формулата влиза в контакт с въздуха и се превръща в перлени мехурчета, за да почисти кожата ви, премахвайки замърсяванията. Като алтернатива може да изберете Golden Face Mask, озаряваща и подхранваща маска, обогатена с екстракт от китайска мандарина и джинджифил. Ефектът на златен лист, след като бъде приложен, ще ви накара да се замислите за сложния декор на кралския двор и ще създаде настроение за вечер на елегантност.

Удвоете позлатения блясък със специалните лепенки за очи Golden eye, за да озарите зоната под очите, след което ги отстранете, когато се почувствате релаксирани и готови да продължите със своята подготовка. Обогатени са с екстракт от листа на чай и хидрогелна текстура, която дава усещане за свежест и лекота на кожата ви.

След това нанесете серума Sublime Hydra Face с аромат на мед и бадем, овлажняваща и озаряваща формула, която попива бързо в кожата и я оставя гладка и сияйна.

Сега оставете сетивата да ви водят и се потопете в крем за тяло със сензорна текстура, бързо попиващ, обогатен с екстракти от джинджифил и фурми.

Второ действие: Основа

Изградете основата на своя грим, като започнете с Hydra Face Primer, за да уеднаквите тена на кожата и да я хидратирате. Формулата на праймера придава блясък с розовата си текстура и осигурява комфорта, от който вашата кожа има нужда.

След това нанесете 24H Lasting Foundation, като използвате вградената четка, за да втриете формулата в кожата си и да постигнете равномерен тон и безупречен ефект. Празнично ароматизиран с дъх на канела и портокал и предлагащ до 24 часа водоустойчивост, той е идеалният избор, когато искате да постигнете нищо по-малко от съвършенство.

След това вземете своята дълготрайна фиксираща пудра за лице Setting Face Powder с матово и прозрачно покритие, за да фиксирате грима си и да изтриете нежелания лъскав ефект по кожата си. Дълготрайната формула до 6 часа е обогатена с екстракт от бамбук, който ви дава ефект на втора гладка кожа.

За топъл, мек фокусиран цвят върху скулите изберете нюанс Charming Duo Blush, който съчетава матово и блестящо покритие с лек аромат на мед и бадем. За по-дълбок, естествен и сияен цвят изберете Iconic Masterpiece Blush в компактен дизайн, вдъхновен от италианските занаяти с разтапящ дъх на ванилия.

Допълнете цвета на лицето си и създайте допълнително скулптуриране с Enchanting Duo Bronzer, доставяйки слънчево докосване с копринена текстура и добавете мек блясък към високите точки на лицето си с небесното сияние на Pearly Duo Highlighter. Ако искате наистина да подчертаете изящната линия на своето лице, нанесете Liquid Face Highlighter върху горната част на скулите, веждите и слепоочията, оставяйки металната течна формула да удиви публиката.

Трето действие: Очи

Тъй като очите ни са нашата най-изразителна черта, време е да ги подчертаем и да ги оставим да разкажат нашата история. Първо, създайте богат цветен щрих, като комбинирате допълващи се нюанси от гамата палитри сенки за очи на ПРАЗНИЧНА ПРЕМИЕРА: изберете наситено златисто и кафяво от Daring Duo Eyeshadow, двоен стик с матово покритие и прахообразен формат с метално покритие; създайте спектър от цветове от блестящо сребристо до най-дълбокото тъмно черно с универсалната Dreamy Eyeshadow Palette; изградете смела дефиниция с висок интензитет с Metallic Eyeshadow в четири нови модерни цвята или създайте искрящ ефект с многостранните пигменти на Made To Shine Eyeshadow Palette, обединявайки силно пигментирани екстремни искрящи нюанси, които ще ви позволят да блестите през цялата нощ.

Дефинирайте линията на миглите си с молив за очи Lasting Duo, като го съчетаете с цвета на сенките си, за да го допълните. Предлага се в нова дълготрайна формула, която издържа до 10 часа и осигурява пълен цвят само с едно натискане.

Завършете визията на очите си със спирала за мигли Volume & Curl Mascara, обогатена с жожоба, продукт „всичко в едно“, придаващ обем и ефект на извиване на миглите, които са пълни с емоции, както и 12 часа дълготраен ефект за уникален външен вид на очите.

Четвърто действие: Устни

Откраднете шоуто с вида на вашите устни. Каквато и визия да имате предвид, започнете с нанасяне на Crystal Lip Balm за устни, които се чувстват хидратирани с бляскаво покритие. Обогатен с аромати на ванилия, портокал и джинджифил, той има кремообразна текстура, която лесно се смесва и ще стои идеално под продуктите, които нанасяте след това.

За силен блясък на устните изберете перфектното Glossy Lip Oil, Rose Cuddle за обгръщаща топлина, Luxury Mauve за цветно ярко покритие, Witery Cherry за свежо усещане. За кремообразна, удобна текстура, изберете Hydra Lip Stylo, съчетаващ формула с висока степен на смесване с хидратиращи свойства за комфортен завършек и нова опаковка с „щракващ механизъм“ за лесно и бързо нанасяне.

Ако сте готови да прегърнете празничния сезон с по-експресивен избор на устни, не търсете нищо друго освен Lipstick & Gloss, двустранен продукт с аромат на ванилия, съчетаващ най-доброто от двата вида формула. Всеки край може да се използва индивидуално или комбиниран за по-силен, по-дефиниран външен вид, достоен за една вечер в операта.

Ако тази вечер е посветена на силната драма, има само един избор, за да се почувствате като главната героиня: Sparkling Lipstick, смело метално червило с искрящи частици, вградени във формулата и подходящ за празника мек аромат на джинджифил. Предлага се в бляскави цветове, които гарантират, че ще бъдете център на вниманието и няма да е възможно да отидете където и да е, без да привлечете комплименти.

Пето действие: Нокти

Завършете външния си вид с цветове лак за нокти, които допълват нюансите на сезона: рубинено червено и богато украсено златисто. Създайте дълготраен гел ефект с Metallic Nail Lacquer в червено или златно, след което нанесете топ слой Glittery Nail Lacquer като допълнителна стъпка, ако искате да добавите малко повече празничен блясък.

Шесто действие: Парфюм

Завършете подготовката си с докосване на любимия си аромат, предназначен да ви накара да се почувствате наистина като звезда с новия парфюм от Kiko Milano. Дайте воля на вътрешната си креативност с L'ÉTOILE WHITE EAU DE PARFUM с повей на гора и плодови портокалови нотки, които създават жизнен и неустоим аромат. За щипка магия в нощта на бала с маски, изберете L'ÉTOILE GOLDEN EAU DE PARFUM с нотки на кехлибар и черна ванилия, мистериозен аромат с лек ориенталски привкус.

Коментирай
Здраве и красота