Здраве и красота

Гривни за крак – най-горещият аксесоар за лятото

16.08.2023г. / 11 35ч.
Аз жената
Гривни за крак – най-горещият аксесоар за лятото

Здравей, лято! Очаквахме те. И сме повече от готови за теб. Летният сезон носи със себе си морски бриз, слънчеви лъчи, късни вечери и цяла нова гама от цветове и материи за любимите ни тоалети. А никой тоалет не е завършен без подходящите аксесоари, които да са акцент на лятната ни визия.

Слънчеви очила, които пасват на формата на лицето ни, палитра от колиета, обеци и интересни пръстени – всички те са част от задължителните приспособления за всяко лятно пътешествие. Чантите и аксесоарите от рафия пък се комбинират чудесно с ефирните рокли и равните леки обувки със същия акцент, както и с напластени с усет бижута. Забравяме ли нещо? Кое е онова специално бижу, типично за топлите месеци, което нежно подчертава глезена и носи настроение всеки път, щом го погледнем? Точно така – гривната за крак. Предлагаме ви няколко съвета, които да ви ориентират сред разнообразието от гривни за крак.

Аксесоарът на това лято – гривната за крак

Това лято ще откриете множество модели и дизайни гривни за крак. Тенденциите през 2023 сочат, че обръщаме все повече внимание на детайлите във външния си вид. Аксесоарите са се превърнали в начин на себеизразяване и неслучайно биват избирани с такова внимание. А подаряването на бижу винаги е специален жест, който означава много повече от покупка на гривна.

Сред различните материали, от които моделите бижута за крак са изработени, наш фаворит за лято 2023 си остават сребърните гривни за крак. Нежни и елегантни, те са универсално допълнение към почти всеки тоалет – от този за вечер край морето до този за горещия летен ден в офиса.

Как да съчетаем гривните за крак с облеклото

Първо и основно правило при гривните за крак е, че те не бива да прилягат плътно до кожата. Хубаво е да са малко по-широки, за да осигурят лекота при движение, а и не изглежда добре естетически красивият женски крак да бъде твърде пристегнат. Съветваме ви да изберете модел, който нежно ще подчертава глезена ви.

Съчетанията между гривните за крак и вашето облекло са безброй. Коктейлни рокли, широки панталони, къси гащи и дори по-строг костюм – за всички тях можете да откриете подходящият модел гривна за крак. Правилото е само едно. Уверете се, че глезените са открити и не прекалявате с аксесоарите – те трябва да бъдат акцент.

По отношение на обувките – избирайте нежни верижки с минималистичен дизайн за затворени равни обувки, като например - класическите ниски кецове в изчистен бял цвят. Същото се отнася и за високите обувки на ток – елегантността тук се крие в изящно изработените нежни модели гривни за крак. Правилно подбрани, те придават оригиналност на бизнес имиджа, съчетани дори с по-строго облекло.

При отворени обувки – сандали, чехли или просто за босите крака на брега на морето, гривните за крак са олицетворение на свободата, която летните месеци ни карат да чувстваме. Същата свобода се отнася и до избора в различните стилове. Тук може да изпробвате по-смели дизайни, да заложите на ярки цветове или интересен материал на изработка, като мидички или сплетени конци. За по-креативните дами този вариант вероятно ще се превърне и в любима ежедневна визия в съчетание с равни обувки, което придава характер на всеки тоалет.

Разнообразие от стилове в гривните за крак

Сред множеството модели ще откриете гривни за крак с една или две верижки, такива, които се преплитат или пък залагат на минималистичен дизайн. Това е бижуто, което разгръща нежността на женското тяло. То е изключително ефектно и допринася за свежа визия дори в по-официална среда.

Сребърните гривни за крак са тренд за летния сезон. При избора си се доверете на едно – собствения си усет и стил. Като всяко бижу, гривната за крак не прави изключение – то има символика и е важно да показва кои сте вие. В съчетанието му с различни тоалети, залягайте на това то да допълва цялостната ви визия, а да не я пренасища. Сигурни сме, че гривните за крак скоро ще се превърнат в любимия завършек на всеки ваш летен тоалет.

Коментирай