Здраве и красота

10 бюти продукта от dm за неустоима визия

Със съставки, които акцентират върху естествената ни красота

06.09.2023г. / 11 19ч.
Михаела Лазарова
Визия: dm

Визия: dm

Едва ли има жена, която да не иска да се чувства добре в кожата си и с начина, по който изглежда. Това усещане се подхранва от ежедневните грижи, които полагаме за своите лице и тяло. Подобряваме самочувствието си със здравословно хранене, редовна физическа активност, както и с избора на козметични продукти. Всяка от нас си има своите малки трикове за красота и разбира се, любими продукти.

Обменяме идеи и мнения за козметиката, която ползваме с любимите ни приятелки, колежки. Но това, което ни е особено важно в света, в който се опитваме да бъдем добри майки, домакини, партньорки, успешни жени, е пазаруването ни да бъде лесно и удобно, да намираме изчерпателна информация за продуктите и полезни съвети за женската красота и здраве. Ето защо, все по-често избираме това да се случва онлайн, чрез мобилно приложение. А любимото ни място за пазаруване е през Моят dm-App, защото пазаруването там е още по-лесно и приятно.

Кога бе последният път, в който закупихте нещо ново за грижа за вашата красота? Вероятно си имате свой списък с любими продукти, които ви помагат да бъдете неустоими и сигурни в резултата им всеки път, когато ги използвате. 

Днес споделяме с вас нашите 10 бюти продукта за неустоима визия

1. Една от първите стъпки преди нанасянето на грим върху кожата на лицето е нейното подхранване и освежаване. То може да се случи с редица продукти, като маските за лице са едни от тях. Обичаме да ги нанасяме през деня или вечер, когато действат възстановяващо на кожата. Шийт маска за лице Balea Golden Light е сред любимите ни продукти. Тя е обогатена с морска вода, екстракт от кокос и хиалуронова киселина. Лесна за нанасяне, шийт маската ни осигурява интензивна хидратация. Бързо освежава кожата и ѝ придава повече блясък, а флоралният ѝ аромат ни помага да отпуснем сетивата си. 


2. Понякога след първите стъпки на почистване и подхранване на кожата на лицето, все още има някои области, които са леко зачервени. Ето защо ни е нужна база за грим, която да успокои зачервените зони по лицето, като праймерът против зачервявания и раздразнения Bye, Bye Redness на trend !t up. Неговата формула е обогатена с екстракт от лотос, който допринася за постигането на равномерен тен. Предимството на това да ползваме праймер, когато кожата ни е по-чувствителна (и не само) е, че той осигурява дълготрайна фиксация на грима, който след това ще бъде нанесен. 

3. Когато сме постигнали равномерен тен върху кожата на лицето си е време да нанесем следващия продукт. Понякога се случва толкова много да бързаме, че да пропуснем нанасянето на коректор там, където има нужда. Ето защо ни е необходим грим и коректор 2 в 1 Camou на trend !t up, една от любимите ни собствени марки на dm.

Този продукт има отлична покривност, а благодарение на формулата 2 в 1, тенът е по-сияен. Тук имаме коректор и фон дьо тен в един продукт, което ни пести време за нанасянето на грим. Освен това текстурата му е матова и безупречно прикрива зачервяванията и несъвършенствата на кожата. Остава само да изберем кой е точният нюанс за нас, за да се чувстваме красиви и сигурни във визията си през целия ден.

4. Обичаме сенките за очи в красиви и актуални цветове, а още повече ни харесва, когато те са подредени в удобна палитра и можем да преливаме нюансите им. Без значение дали нанасяме сенки върху клепачите за дневна, вечерна или парти визия, ние се нуждаем от богат избор и продукт, който да е с добре пигментирана текстура за безупречен грим. Затова се доверяваме на друг наш любим продукт за стилна визия - палитра сенки за очи - Nude Mood на trend !t up. Разбира се, брандът предлага разнообразие от цветови комбинации, които да задоволят предпочитанията на всяка дама. 

5. След като нанесем сенките е ред на очната линия, която да постави един финален щрих върху клепачите ни, правейки погледа ни още по-изразителен. Трябва ни продукт, който да се нанася лесно и прецизно и да не дразни фината и деликатна кожа в тази област на лицето ни. Затова се доверяваме на течната очна линия на alverde NATURKOSMETIK. Марката предлага богата продуктова гама – гримове, грижа за косата, кожата на лицето и тялото. Нанасянето на очна линия винаги е било предизвикателство, докато не открихме тази и тя бързо се превърна в любим продукт. 

6. Не само гримът, който нанасяме върху клепачите си, придава изразителност на погледа ни. Добре оформените вежди са важна част от безупречната ни визия. Знаем кой е подходящият за нас продукт, който има дълготраен ефект и не се размазва след нанасяне  - молив за вежди от s-he colour&style. Той има приятна текстура, подходящ е за всеки тип кожа и можем да избираме между няколко цвята. Капачката на молива за вежди е снабдена с малка четчица, с която преди оформянето с молив можем да разрешим и подредим косъмчетата. 


7. Ако някой ни попита какво винаги носим в дамската си чанта, без значение от размера ѝ, ще отговорим, че това е гланцът ни за устни, и по-специално - volume 'n shine от s-he colour&style. Той е течен, с удобен апликатор за лесно и бързо нанасяне и можем да избираме между много различни нюанси. Устните ни са подхранени, а блясъкът върху тях е в нежни нюанси. Трудно бихме се спрели само на един цвят, затова в колекцията ни от гланцове за устни винаги има поне два.

8. Както споменахме в предните редове, любимите приятели са за това, да споделят своите бюти трикове за красота. Вероятно много дами имат проблем с омазняване и лъщене на кожата няколко часа след нанасянето на грима и то не само през летните месеци. Обикновено търсим спасение в сухи кърпички, салфетки, но освен от излишния себум, те отнемат и от грима ни. Моите приятелки вече знаят за любимите ми кърпички Anti Shine Paper на trend !t up

Компактни и удобни за носене в дамската чанта, тези фини кърпички против лъщене имат матиращ ефект, абсорбират излишния себум, но без да развалят грима. Лесни са употреба, те са нашето спасение в ситуации, в които поради различни атмосферни или други фактори, кожата на лицето ни лъщи и това ни кара да се чувстваме неудобно.

9. За да се чувстваме удобно в кожата си по всяко време на деня, не бива да забравяме за подхранващата грижа за тялото. През лятото, в края на любимия ни сезон, както и през цялата година, се спираме на масло за тяло Summer Sunset на Balea. Този продукт има невероятно ароматна текстура, която осигурява на кожата ни интензивна хидратация. Формулата му е с пантенол и екстракт от монои, които придават на кожата усещане за мекота. Маслото попива мигновено, а от състава му отсъстват вещества като алкохол, алуминиеви соли, наночастици, оцветители,  парабени, парафин/минерални масла.

10. Липсва само още един любим продукт, който да споделим и това е молив за нокти с масла на s-he colour&style. Това, което го прави толкова предпочитан е неговият състав, който е обогатен с масло от жожоба, бадем и зехтин. Това са три от най-добрите съставки за подпомагане на естествения растеж и укрепване структурата на влакната на ноктите. В резултат, те са по-здрави и блестящи. Най-хубавото е, че моливът за нокти с масла е малък и компактен, подходящ за дамската чанта или когато сме напът. 

Тези и много други продукти може да пазарувате лесно през мобилното приложение Моят dm-App, на един клик разстояние.

Коментирай