Здраве и красота

Празничен грим с Revolution

02.12.2023г. / 09 00ч.
Аз жената
Празничен грим с Revolution

Празничният сезон е пред нас и какъв по-добър начин да го отпразнувате от това да се разкрасите с бляскав и празничен грим? Revolution Beauty се превърна в любима марка за всички любители на красотата, известна със своите висококачествени, но достъпни продукти. В тази статия ще ви преведем през създаването на зашеметяващ празничен грим с помощта на козметиката на Revolution, гарантирайки, че ще блестите и сияете на всяко събитие.

1

Стъпка 1: Безупречна основа

Започнете, като създадете безупречна основа за вашата бляскава визия. Нанесете фон дьо тена Conceal & Define Full Coverage на Makeup Revolution, който предлага натрупващо се покритие и естествен завършек. Прикрийте всякакви петна или тъмни кръгове с коректора Conceal & Define. Фиксирайте грима с луксозната прахообразна пудра с витамин С за дълготрайно, матово покритие.

2

Стъпка 2: Блестящи очи

Тайната на идеалния празничен грим се крие във визията на очите, а Revolution има гама от палитри сенки, които ще ги накара да изпъкнат. За класически празничен външен вид изберете палитра Revolution Pro Regeneration в цвят Mirage. Използвайте неутрален нюанс като основа. Придайте дълбочина на погледа, като нанесете матово кафяво в сгъвката на клепача. Завършете с нотка блясък в златисто или сребристо.

3

За да издигнете грима на очите си на следващо ниво, нанесете брокат от палитрата Makeup Revolution Pressed Glitter Abracadabra за искрящо покритие. Фокусирайте блясъка в центъра на клепача за хипнотизиращ ефект. Не забравяйте да дефинирате очите си с очната линия Makeup Revolution Renaissance Flick и завършете с няколко слоя спирала Makeup Revolution Big Lash XL volume за обемни мигли.

4

Стъпка 3: Озарени скули

Придайте розов и златист блясък на скулите си с палитрата руж и хайлайтър Eternal Rose на Revolution Pro. Тя ще накара скулите да улавят светлината и ще ви остави със сияен тен.

5

Стъпка 4: Плътни устни

Матовите червила Lip Allure Soft Satin на Makeup Revolution предлагат широка гама от нюанси, подходящи за всеки стил. Изберете класическо червено или експериментирайте с наситени кафяви цветове за по-модерен привкус. Очертайте устните си с моливите Makeup Revolution IRL Filter за прецизен и дълготраен завършек.

6

Стъпка 5: Нанесете и заблестете

За финал фиксирайте своя празничен грим със спрей Makeup Revolution Glow Fix. Този фиксиращ спрей не само гарантира, че гримът ви остава на място през цялата нощ, но също така придава фин блясък, който подобрява цялостното ви излъчване.

7

Revolution Beauty предоставя перфектния арсенал от грим продукти, за да създадете празнична визия, която ще привлече вниманието на всяко специално събитие. От безупречни основни продукти до блестящи сенки за очи и смели цветове за устни, Revolution има всичко. Прегърнете блясъка този сезон и оставете Revolution Beauty да бъде вашият избор за празнична визия, към която да бъдат насочени всички погледи.

Разгледайте всички продукти на www.dodis.bg и се възползвайте от ексклузивни намаления и подаръци.

DODIS е официален представител на Revolution в България.

Коментирай
Свободно време