Здраве и красота

Hydrafacial Syndeo в Skin Line – за най-добрата кожа в живота ви

16.02.2024г. / 15 31ч.
Аз жената

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

Снимка: Skin Line.

Снимка: Skin Line.

Hydrafacial е вече наложена като любимата терапия за почистване и хидратация на кожата в световен мащаб. Новото ѝ поколение, Hydrafacial Syndeo, надгражда и усъвършенства терапиите още повече, но запазва техните най-важни качества: всяка процедура е персонализирана, безвредна и ефективна.

Hydrafacial Syndeo „рестартира“ външния вид на кожата като обновява повърхността ѝ, почиства запушените пори и я подхранва със специални стимулатори, избрани за специфичните нужди на кожата. Терапиите са подходящи за всеки тип кожа и кожен проблем – дори при розацея, екзема и акне.

Hydrafacial е различен от всяка друга козметична терапия поради „магическата пръчка“, с която се извършва процедурата. Тя използва нежен вакуум и свойствата на водата, за да извърши екстракцията и обновяването нежно, избягвайки зачервяването и раздразнението на кожата, които са чести странични ефекти от ръчното почистване на лице. Същата технология се използва да насити кожата с различни серуми, богати на любими съставки като антиоксиданти, пептиди и хиалуронова киселина. Целта е да се постигне гладка, бляскава, стъклена кожа още веднага след процедурата.

Терапията продължава с LED маска – специално разработена за Hydrafacial Syndeo - със синя светлина, която унищожава причинителите на акне, или смес от червена и синя светлина, която повлиява благоприятно фините линии и бръчките. По време на LED терапията вашият терапевт може да ви поглези допълнително с хидратираща терапия за ръце. Най-декадентната част от Hydrafacial е лимфният дренаж, който нежно отстранява задържаната вода от лицето и придава отпочинал и свеж вид.

Всяка една терапия с Hydrafacial Syndeo може да бъде индивидуално адаптирана с разнообразни бустери, които насочват вниманието към особено важни кожни проблеми – сухота, акне, фини линии и бръчки, околоочен контур, хидратация на устните. Освен с такива, разработени от Hydrafacial, можете да обогатите терапията си с грижа от световните лидери в дермокозметиката – Omorovicza (за истинско спа преживяване), NassifMD (със силни антиоксиданти за антиейдж ефект), Circadia (против фини линии и бръчки; против зачервяване) и разбира се с любимия на Дженифър Лопес JLo Beauty Booster с екстракт от листа на маслина – перфектната грижа за бляскава кожа преди важно събитие.

Естетични клиники Skin Line избират Hydrafacial Syndeo, защото е медицинска платформа, гарантираща безопасни и ефективни процедури. Дерматолозите го препоръчват за рутинна поддръжка на кожата, както и като подготовка преди други естетични процедури като микронидлинг, радиочестота, лазерни и инжекционни процедури. Чистата и хидратирана кожа е най-добрата стъпка към дълготрайната естествена красота.

Запишете час за безплатна консултация за вашата персонализирана Hydrafacial Syndeo терапия в:

Skin Line София-Център | бул. „Драган Цанков“ 12-16, ет.1 | тел. 0882 614 814

Skin Line Варна | бул. „Княз Борис I“ 53, ет.1 | тел. 0888 614 914

Skin Line Пловдив, бул. „Марица“ № 91, етаж 1 | тел. 0889 614 844

Официален уеб сайт: https://skinline.bg

Снимки: Skin Line.
 

Коментирай
Здраве и красота