Здраве и красота

Алкохолизмът е заболяване, а не прищявка

22.09.2009г. / 12 42ч.
Аз жената
Алкохолизмът е заболяване, а не прищявка

Да. Алкохолизмът е сериозно фамилно заболяване. Проявява се след силен стрес. Или е следствие от т. нар. “битов алкохолизъм” – всеки ден да се пийва по малко алкохол. Често два или три от тези фактори съществуват.

Какво значи фамилно заболяване?
Наследствена интоксикация, която се предава като програма чрез генетичния код през поколение. Не е задължително в рода по бащина или майчина линия да има алкохолици, за да боледува от това внукът.

Алкохолизмът е заболяване на черния дроб и кръвта. А не както неправилно се мислеше допреди десетина години, когато тази методика все още не бе аргументирана и публикувана, че това е психическо заболяване. Психосоматичните аномалии са следствие, а не причина. Защото затлачен с токсини черен дроб – значи замъглено съзнание. Такива хора са в безсъзнателно състояние, докато не се отстрани интоксикацията на черния дроб, кръвта и мозъка.

Болните от алкохолизъм хора не са виновни, че са заболели. Те в повечето случаи са родени така. И вместо да ги обвиняваме, трябва да разберем, че те са безпомощни пред болестта алкохолизъм и затова често не признават, че са болни. Защото алкохолизмът не е “порок”, лош навик, както това е при тютюнопушенето, а заболяване на кръвта. В кръвната клетка са се настанили алкохолни ензими, унищожили са съставни ензими и в получения вакуум предизвикват алкохолната жажда. Защото логиката е такава: един замърсен от токсини организъм изисква още замърсители – дали са цигари, кафе, алкохол, месо и месни произведения, наркотици и др. не е от значение. Замърсеният организъм се нуждае от още замърсители! Когато деинтоксикираме организма, той не се нуждае вече от интоксиканти и човек оздравява. Това може да се осъществи за 21 дена, най-много месец, ако се спази предлаганата в книгата природосъобразна методика. Процедурите се провеждат в домашни условия – дискретно, евтино и успешно. Друго предимство е, че отначало не се спира алкохолът, защото има опасност от абстиненция, но се заменя с малки количества лечебен алкохолен билков екстракт “Медо”, предлагана от “Био-Дар”. В никакъв случай не бива рязко да се спира алкохолът, защото има опасност от делириумни състояния или алкохолна епилепсия (припадъци).

Методиката за лечение на алкохолна зависимост е безвредна, полезна, на базата на билкови продукти, билкови алкохолни тинктури, фитотерапия – пиене на билкови отвари, природосъобразно хранене, водолечение, самомасаж, гимнастически упражнения, за раздвижване на енергиите в организма, соколечение, лечебна релаксация. Цялостна комплексна природонаучна и природосъобразна система. Комплексна значи, че още в началото се започват едновременно посочените процедури. Именно комплексният характер на лечението дава бързите крайни положителни резултати. Разбира се там, където е необходимо, се прилага психотерапия, хипнотерапия, психоанализа, но като част от цялостния комплекс. Не поетапно и последователно, а едновременно, комплексно. Организмът се лекува като единна неделима и неделяема цялост, защото е единна, цялостна динамична система и се лекува комплексно. Така се преодолява неправилното схващане да се лекува следствието, без да се търси или знае истинската причина и първопричина. Това се отнася за всички заболявания! Когато се лекува целият организъм, а не само заболял орган, тогава и само тогава може да се получи истинско оздравяване, за много кратко време, успешно.

Чрез системата “Алкохолизмът. Шанс за спасение” (за краткост наричана “Самолечител”) организмът се лекува едновременно на няколко нива: физикално, енергийно, енерго-информационно, нервно-психично, ментално, психосоматично. А това се постига много лесно и достъпно за всеки човек чрез споменатите по-горе природосъобразни средства и методи. Алкохолизмът е лечим! И ако стриктно се спази системата, само за 21-30 дена човек може да бъде спасен. И никога повече да не боледува. Това е факт. Доказан през изминалите повече от 15 години. Системата “САМОЛЕЧИТЕЛ” се разпространи в 16 държави в Европа и света и показа своята състоятелност. Стотици хора в страната и чужбина вече не боледуват. Не само от алкохолизъм, но лечението на целия организъм помага въобще човек да се справи с много свои здравословни проблеми. Защото по време на пречистващия режим се осъществява цялостно, холестично лечение.

Благодарни клиенти споделят
“Бях в напреднал стадий на алкохолизъм, когато разбрах за системата “Самолечител”. Лечението ми започна на 14.03.1996 г. и продължи до 04.04.1996 г. (21 дена).
Имах оплаквания: болки в стомаха, бъбреците, главоболие, ръцете ми трепереха, нервната ми система беше много разбита. Благодарение на природобилковото лечение, стриктно изпълнявайки всички предписания, още от четвъртия ден започнах да чувствам подобрение. Спря треперенето на ръцете, започнах да не чувствам алкохолен глад, нямах вече тази отпадналост, както преди. До 26.03.1996 г. се чувствах вече напълно спокоен. Организмът ми цялостно се промени.
Благодарение на системата “Самолечител” здравословното ми състояние се възстанови и се върнах в реалния живот, в който всеки един нормален човек живее.
Цялото ми семейство живее природосъобразно!”
К. Д., гр. Пирдоп ***

“В края на месец септември 1996 г. успях да закупя книгата “Самолечител”. Много книги и материали от този вид и странична литература са минали през мен, но след първия прочит (на един дъх), разбрах за себе си, че това са знания, опит, съвети и трудове, които съм търсил досега.
Накратко, какво се случи с мен тази година. В началото на месец февруари изкарах изключително остър панкреатит, съпроводен с 5 см увеличение на черния дроб, болки в бъбреците и жлъчката. Под лекарски контрол започнах лечение с лекарства (мезим-форте и есенциале-форте), като ту се чувствах добре, ту зле. Назначена ми беше специална диета, която усещах неподходяща за организма ми. През месец септември бях на ехография – черният дроб и панкреасът се бяха възстановили нормално, виждаха се псевдокисти на панкреаса, а във всеки бъбрек имах по един камък с големина 6 мм. Точно в този момент ми попадна книгата “Самолечител” и мигновено повярвах. Започнах да спазвам всичко, което съветвате за моето състояние. Признавам, че нямах възможност да спазвам педантично всичко, но ето какви бяха резултатите на скенерната томография от 25.10.1996 г. (един месец след лечението по книгата). Снимките показваха един напълно здрав човек, всички органи бяха в отлично състояние. Учудващото беше, че не бяха открити камъни в бъбреците. По мое желание видяха и белите дробове – чисти и здрави, а пуша сериозно от 1980 г.
Благодаря за ценния труд! Продължавам стриктно да живея и се храня по книгата.”
Ж. М., гр. Стара Загора

За контакти
град Варна: 052/600 416,
град София: 02/983 21 50, 980 56 92
www.biodarmedo.com

* * *

Асен Стоянов: Нелечими досега заболявания вече се лекуват с интегративни методи
Курсът по лечебна релаксация помага на страдащите
Мумио “Тян Шан” и “Тибетски еликсир” лекуват алкохолизъм
Най-добрият лекар се познава по резултатите!
Отслабване без диети и глад!
Жаждата за живот ми показа верния път
Лечение на миома без операция
Трайно природолечебно отслабване и лечение на алкохолизъм
Начинът на хранене разболява или лекува
Системата "Самолечител" ме спаси

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
anonim ( преди 11 години )
Пълни глупости, абсолютна липса на източници, от които са взети твърденията в статията, изобщо нямам думи.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 0 rate down comment
July ( преди 11 години )
През 1951г. наградата Ласкер бе присъдена на Анонимни Алкохолици. Почетната грамота отчасти гласи:Американската асоциация по здравеопазване присъжда наградата Ласкер за 1951 година на Анонимни Алкохолици като признание за уникалния и много успешен подход на лечение на този вечен здравен и социален проблем, алкохолизмаС приемането на алкохолизма като заболяване се изтрива позорният социален белег, свързан с това състояниеИсториците може би един ден ще признаят,Анонимни Алкохолици са открили нов инструмент за социалната инициатива, ново лечение, основано на сродството в общото страдание. Сайтът на Анонимни Алкохолици в България е : http://aa-bg.info/
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
Ал ( преди 11 години )
Ал- Анон е група от близки и роднини на алкохолици, които споделят своя опит, сила и надежда, за да решат текущите си проблеми. Ние вярваме, че алкохолизма е семейна болест и това становище може да доведе до възстановяване.Ал-Анон не е свързана с никава секта, религия, политическа партия, организация или институция; не се ангажира с никакви обществени спорове; не подкрепя или отхвърля никакви каузи. Няма такса за членство. Ал-Анон се самоиздържа чрез доброволни дарения на нейните членове.Ал-Анон има една единствена цел: да помага на семействата на зависимите от алкохола. Ние го правим като практикуваме дванадесетте стъпки (взаимствани от АА) и като приветстваме и даваме морална утеха на семействата на зависимите, а също така проявяваме разбиране и подкрепа към самите зависими.Ако имате нужда от допълнителна информация можете да я намерите на нашия уебсайт: http://***.al-anon-bg.info/
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
nqma zna4enie ( преди 11 години )
hora kajete neshty bashta mi ot 4eteri dni samo pie sled rabota zapo4va .... onzi den izsipah rakiqta myy ... sega da s4upa shisheto v glavata myy ... i mi vika she produljavam da si piq ... nqkoi ako ima neshtyy da mi pomogne ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
миропа ( преди 11 години )
това е пълна измислица,казвам го защото лично съм го изпитала,през 2008г лично намерих информация по интернет за този самолечител/като се ровех с надежда,че ще намеря нещо различно от болничната терапия,която бях изпитала на гърба си/ с надежда си го поръчах по телефона от тяхния сайт и ми го доставиха срещу сумата от 350лв.по кориер и какво стана-вътре имаше 8бр.шишета/като от сироп за кашлица/пълни със заместител на алкохола,които се използваха от начало по 3 пъти на ден вместо алкохол,но течността си е чест концентрат,но на житна основа,в синхрон с това се пие отвара от маточина,слама и др.2бр.билки.всичко това добре-четеш книгата с измислени статии вътре,как трябва да се правят разни бани на стомаха,да се оптриваш с влажна кърпа да пиеш лековете и едва ли не да повярваш, да но не всичко е лъжа,изпиха се въпросните илачи,но проблема не отшумявя,звъним на въпросната специалистка и тя казва,че трябвало още един курс,а после др.билки и....накрая най-добре в софия на преглед,който струваше тогава 30лв.сега незнам,така че това самолечение от тази програма си е чиста проба-грешка/вмеждупрочем както и болничното лечение/:пиша всичко това в съкратен вариянт,за да придобият представа читателите,които имат този проблем и се интересуват от лечението на този вид заболяване,което се лекува само и единствено,ако страдащият прояви собствено силно желание и много непреклонна вола/не инат/-да много е трудно,но нищо друго не помага повярвайте,трудното е да се избавиш от тази лоша несигурност,че без алкохола не си човек справящ се с проблемите,така че който иска да живее пълноценно нека си поварва,че може и да устои на изкушенията,защото отначало те са критични и само с воля може да се избегнат,после вече идва личната сигурност и вяра,защото лека полека живота започва да дава на човека индикации за пълноценност:но това може да го направи само един интелигентен човек,осъзнаващ краха си като личност,/попаднал по различно стечение на обстоятелствата под ударите на проблема алкохол,било психически преживелици или други обществени прояви/,стига толкова само едно трябва да ви е ясно,отначало абстиненцията или глада за алкохол не бива да ви плаши,защото ако се поддадете ще започнете отново,стискат се зъби иначе няма успех,впоследствие след 1,2,3 месеца вече не се сещаш за пиене,а след 6,7,8..вече остава само лошата равносметка от загубеното през времето,когато си бил зависим и удовлетворението,че вече не си сред хората с този негативен живот усещаш собственото си признание,което преди си загубил.успех на всеки интелигентен човек,осъзнаващ проблема,може стига да си волеви човек.така че биодар си е биодар,но с него не може
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
didi ( преди 11 години )
ako niakoi ve4e e izprobval samole4enieto kakav e rezultata
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Био Дар ( преди 11 години )
Можете да си закупите книгата и комплекта за лечение на алкохолизъм от медицински център Био Дар град София на бул. Сливница 174 тел. за връзка 0894 649 504, чрез Ваши роднини които да Ви го изпратят.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
danka dobreva ( преди 11 години )
ot kade moga da si zakypa tazi knoga i saotvetno bilki li se pie interesyvam si za moi sin.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
TEODORA ( преди 11 години )
IMAM JELANIE DA SE ZAPOZNAIA S TOVA SAMOLE4ENIE!!!OT KUDE MOGA DA SE SDOBIA S KNIGATAT I SUOTVETNO DA PROVEDA RAZGOVOR SUS SPECIALIS!!!BLAGODARIA PREDVARITELNO!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар